- הוסף לסימניות
נכתב ע"י אא;907330:עבודות יפות מאד!!
חבל שלא העלית כל עבודה בנפרד, קשה לראות ככה בקטן.
נכתב ע"י פייגיפ;907176:
נכתב ע"י חיוך;907428:לא הבנתי...
הקישור מפנה לתיק עבודות של מתתיהו,
את מתתיהו? למה לך 2 ניקים?
נכתב ע"י אא;907330:עבודות יפות מאד!!
חבל שלא העלית כל עבודה בנפרד, קשה לראות ככה בקטן.
נכתב ע"י פייגיפ;907342:אסדר את זה.... תודה!
נכתב ע"י חיוך;907428:לא הבנתי...
הקישור מפנה לתיק עבודות של מתתיהו,
את מתתיהו? למה לך 2 ניקים?
נכתב ע"י פייגיפ;907433:לא אני ממש לא מתתיהו!
נכתב ע"י פייגיפ;907441:אני פשוט מכירה את הניק הזה......
שלחתי לכם קישור.......
ושולחת לו בקשה לסדר.......
פשוט נהניתי אז שיתפתי........
נכתב ע"י חיוך;907443:כדאי שתדגישי את זה... אני בטוחה שעוד אנשים חוץ ממני היו בטוחים שזה הפניה לתיק שלך... לא נעים...
נכתב ע"י דני;907637:לפי ההבנה שלי: פייגי עובדת אצל מתתיהו, בתור עובדת שסומכים עליה בביצוע עבודות היא גם רשאית להכנס לניק של המעביד ולסדר לו את תיקית העבודות.
עבודה יפה, תצליחי!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים