כללי שווה לכם להציץ

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איזה יופי!!!!!!!:)

• הוסף לסימניות
שווה!!!!!!!!!
באנשים גדולים עסקינן!

• הוסף לסימניות
עבודות יפות מאד!!

חבל שלא העלית כל עבודה בנפרד, קשה לראות ככה בקטן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אא;907330:
עבודות יפות מאד!!

אסדר את זה.... תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;907428:
לא הבנתי...
הקישור מפנה לתיק עבודות של מתתיהו,

את מתתיהו? למה לך 2 ניקים?

לא אני ממש לא מתתיהו!
אני עובדת אצלו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אא;907330:
עבודות יפות מאד!!

נכתב ע"י פייגיפ;907342:
אסדר את זה.... תודה!

נכתב ע"י חיוך;907428:
לא הבנתי...
הקישור מפנה לתיק עבודות של מתתיהו,

את מתתיהו? למה לך 2 ניקים?

נכתב ע"י פייגיפ;907433:
לא אני ממש לא מתתיהו!

אז לא הבנתי... זה טעות? או שהפנית לתיק של מישהו אחר בכוונה?

ואם זה של מישהו אחר - איך יש לך אפשרות לסדר את זה שזה בא מלא עבודות בצפיפות וא"א להתרשם...?

• הוסף לסימניות
..........

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פייגיפ;907441:
אני פשוט מכירה את הניק הזה......
שלחתי לכם קישור.......
ושולחת לו בקשה לסדר.......

פשוט נהניתי אז שיתפתי........

כדאי שתדגישי את זה... אני בטוחה שעוד אנשים חוץ ממני היו בטוחים שזה הפניה לתיק שלך... לא נעים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;907443:
כדאי שתדגישי את זה... אני בטוחה שעוד אנשים חוץ ממני היו בטוחים שזה הפניה לתיק שלך... לא נעים...

את צודקת אכתוב זאת בהודעה הראשונה.......:)

• הוסף לסימניות
לפי ההבנה שלי: פייגי עובדת אצל מתתיהו, בתור עובדת שסומכים עליה בביצוע עבודות היא גם רשאית להכנס לניק של המעביד ולסדר לו את תיקית העבודות.

עבודה יפה, תצליחי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;907637:
לפי ההבנה שלי: פייגי עובדת אצל מתתיהו, בתור עובדת שסומכים עליה בביצוע עבודות היא גם רשאית להכנס לניק של המעביד ולסדר לו את תיקית העבודות.

עבודה יפה, תצליחי!

הבנת נכון!
תודה!

• הוסף לסימניות
מעיון נוסף בתיק העבודות שלכם אני רואה שאתם הפקתם
את הספר "אור עולם" על הגרי"ש.
וזה המקום לומר כמה הוא מקסים ומעוצב כדבעי,
חן חן !!!!!!
עלו והצליחו.

• הוסף לסימניות
משובב עין!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה