שווה לפרסם?

• הוסף לסימניות
תגידו, שווה לפרסם בבית שלנו של עיתון המודיע? יש מישהו שמסתכל שם על הפרסומות?
והאם יש לזה יותר חשיפה ממקומונים או ב"בתוך המשפחה"?
(פשוט הציעו לי לפרסם שם, אחרת לא ההיתי חושבת על הכיוון...)

• הוסף לסימניות
יש שם קהלים שלא מכניסים הביתה משפחה כעקרון.
יותר שווה ממקומונים?
תלוי את מי שואלים.את אלה שיושבות אחרי ארוחת ערב עם קפה-שוקולד-כח הפרסום
או את אלה שיושבות אחרי סעודת ליל שבת ..

• הוסף לסימניות
אני אישית יותר מסתכלת במקומונים.
אולי אני יוצאת דופן :rolleyes:

• הוסף לסימניות
פרסום בעיתון הבית שלנו הוא יותר מיתוגי, לעומת כוח הפרסום שהוא מכירתי.
לכל אחד יש את היתרונות שלו, במגזין אנשים קוראים והמודעה נכנסת להם לראש מבלי שירצו, היא גם לא מתמודדת בתוך ים של פרסומות בלתי עביר. במקומון, בפרט בערים הגדולות, אני לא חושבת שאנשים נחשפים ממש לכל המודעות.
הבית שלנו או משפחה- תלוי מאוד בקהל היעד שלך.

• הוסף לסימניות
1. לתשומת לב: יש בעיה להסתכל בפרסומות בשבת
ויש הרבה שלא מסתכלים על הפרסומות בשבת.

2. הבית שלנו/בתוך המשפחה וכו מחולקים רק למנויים או כאלו שקונים במיוחד,
כח הפרסום ומקומונים אחרים מחולקים בחינם לכולם (כמובן שזה אזורי) ויש את חזק (שהוא ארצי) כך שבעקרון יש יותר חשיפה במקומונים.

• הוסף לסימניות
1. לתשומת לב: יש בעיה להסתכל בפרסומות בשבת
ויש הרבה שלא מסתכלים על הפרסומות בשבת.

2. הבית שלנו/בתוך המשפחה וכו מחולקים רק למנויים או כאלו שקונים במיוחד,
כח הפרסום ומקומונים אחרים מחולקים בחינם לכולם (כמובן שזה אזורי) ויש את חזק (שהוא ארצי) כך שבעקרון יש יותר חשיפה במקומונים.

התלבטתי אם להגיב, כי לא היה לי כח לגשת אחרי יום עמוס לבדוק מה ההלכה אומרת לגבי שמירת הלשון. מקווה שכעת זה בסדר, אבל אם כבר אמרו, אז דעתי לגמרי כדעת החלק הראשון.

ולגבי החלק השני - דווקא יש ל"הבית שלנו" חשיפה גבוהה במיוחד (כאחת שקוראת מוספים רבים). בינינו, מי תוותר על פנינה פקשר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Art Studio;1370079:
התלבטתי אם להגיב, כי לא היה לי כח לגשת אחרי יום עמוס לבדוק מה ההלכה אומרת לגבי שמירת הלשון.
מעריכה.
בעבר אם אמרו דברי לשה"ר החטיאו 3 מקסימום 10 שנמצאים בסביבה.
היום בעידן האינטרנט, אדם יכול לכתוב תגובה קצרה ולהחטיא מאות ואלפים בשניה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Art Studio;1370079:
התלבטתי אם להגיב, כי לא היה לי כח לגשת אחרי יום עמוס לבדוק מה ההלכה אומרת לגבי שמירת הלשון. מקווה שכעת זה בסדר, אבל אם כבר אמרו, אז דעתי לגמרי כדעת החלק הראשון.

לא הבנתי מה התכוונת לגבי שמירת הלשון ?
ההלכה שכתבתי קשורה להלכות שבת, ולא להלכות לשה"ר, עד כמה שידוע לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חויד;1370172:
לא הבנתי מה התכוונת לגבי שמירת הלשון ?
ההלכה שכתבתי קשורה להלכות שבת, ולא להלכות לשה"ר, עד כמה שידוע לי.

הוי, לא התכוונתי אישית לאף אחד, חוץ מלעצמי כמובן.
עד כמה שידוע לי, שמירת הלשון היא מכל דיבור אסור, לאו דווקא לשון הרע, אלא גם דבר שעלול לפגוע בפרנסתו של הזולת.

משום כך רשמתי "שמירת הלשון" ולא "לשון הרע".

• הוסף לסימניות
מנסיון של לקוחות שלי, אפשר לאמר שרובם היו מרוצים
והאמת שזה גם תלוי איך הפרסומת שלך בנויה והאם היא מתאימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Art Studio;1370196:
הוי, לא התכוונתי אישית לאף אחד, חוץ מלעצמי כמובן.
עד כמה שידוע לי, שמירת הלשון היא מכל דיבור אסור, לאו דווקא לשון הרע, אלא גם דבר שעלול לפגוע בפרנסתו של הזולת.

משום כך רשמתי "שמירת הלשון" ולא "לשון הרע".

נראה לי ממש לא במקום...
למה שיפגע בפרנסה של מישהו ?
אסור לכתוב או להגיד הלכה בהלכות שבת בגלל שאולי מישהו לא יפרסם בעיתון???
נראה לי קצת רחוק.

בכל מקרה, אפשר תמיד להסתכל בפרסומות לפני שבת או אחריה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח-מ;1370232:
מנסיון של לקוחות שלי, אפשר לאמר שרובם היו מרוצים
והאמת שזה גם תלוי איך הפרסומת שלך בנויה והאם היא מתאימה.

את מתכוונת לנסיון שלך בהמודיע? את עובדת שם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אשמח לשמוע האם יש עוד מישהו שנתקל במקרה כזה ויש לו מידע שיעזור לי
אנחנו גרים בקומה לא נמוכה בבנין, לצורך הרחבת הדירה שלנו נאלצנו לבנות מעטפת לשכנים מתחת
יש לציין שהשכנים לא הוציאו היתר, אנחנו בבקשה להיתר שלנו ביקשנו מעטפת בקומת השכנים
יש בינינו הסכם חתום שכל עוד השכנים לא מוציאים היתר/משתמשים במעטפת הם לא צריכים לשלם לנו על המעטפת שבנינו להם (כולל ממד!!!)
פתאום צצה בעיה בדוגמת חברת פינוי בינוי שרוצה להיכנס לבנין שלנו
היום הגיעו נציגים וכשהצפתי את השאלה, מי יזכה אותי על מעטפת, אמרו לי נציגי החברה שאין שום סעיף שבעצם אפשר להכניס את זה תחתיו
השכנים יקבלו את מקסימום המטרים ולא בגלל המעטפת
ואני בעצם יוצא ששילמתי הון לריק ולא אזוכה על זה לעולם
(אציין שכשבניתי תמיד חשבתי שבאזשהוא יום מישו ישתמש בהרחבה וכן יחזיר לי את המעטפת)
האם באמת אין שום סעיף לזה?
הרי מגיע שמאי לבניין שנותן שמאות בניה לדוגמא, הוא ייתן גם על הדירה שלי, אז הוא לא יכול לתת גם על המעטפת שנבנתה ולצפר אותי עליה?

וכן אשמח לשמוע ממביני דבר איך והאם שווה לחלק שטח דירה גדול בפינוי בינוי ל2 דירות?
0 תגובות
ככותבים יש לכל אחד בעיות משלו: חוסר רצון לפרסם, או חשש לקבל ביקורת שלילית, או חוסר השראה, מחסור בזמן או מחסום כתיבה, ואפילו חשש אם הכתיבה נכונה ואם היא בסדר.

וכמובן החשיבה של כל אדם, שהוא עולם אישי, ולא תמיד מובן או יובן בעתיד, והחשש איך העולם הזה יתקבל ואם בכלל יקבלו את העולם שלי, עד כמה להתאים אותו לסביבה, ואם לא ילעגו או יחושו דחיה וכו'.
וכן גם הקושי ליצור משהו חדש שיתקבל, כי הרבה תוכן נכתב, ואיך ובמה ניתן לחדש? איך יקראו דווקא אותי? והאם צריך לקרוא אותי? מה התפקיד שלי בכל העולם הזה של כתיבה? של פרסום התכנים שלי?
יש גם לי וכנראה לכל אדם, צורך להתבטא במשהו. אבל אף אחד לא מחכה לשמוע אותך. האם להידחף? לדבר ולחכות שיקשיבו לי? או עדיף כבר לשתוק?

ההתמודדות העיקרית שלי יכולה להיחשב כברכה, ואני מודה עליה, אבל היא כן התמודדות: אני כותבת המון תוכן, ב"ה, חלקו מאמרים אישיים וחלק סתם רעיונות וכו'.
יש שם גם רעיונות עם משמעות קצת מהפכנית, לדעתי, או חשיבה שלי על רעיונות ששמעתי.

אז הבעיה שלי היא: מה לפרסם?
איפה?
האם לפרסם?
האם חובה לפרסם?
או חובה להשאיר אצלי?
למי זה רלוונטי?
וכו' וכו'

אני חושבת שכותבים רבים מתמודדים עם בעיה כזו, או יתמודדו בהמשך, כשתהיה להם השראה רבה וכו'.

ולמרות גאונותי הרבה, לא מצאתי לבעיה הזו פתרון.

המציאות מוכיחה שצריך להשתדל פה ושם לפרסם.
וצריך גם לא לפרסם כי אין קהל מתאים.
וצריך לשמוח בעצם הכתיבה, מתוך הבנה שכתיבה היא ממש מרפא לנפש, וגם לפרסם את הדברים שלנו זה מרפא, מלבד זה שהיא דרך להעביר רעיונות, לשתף מתוך הבנה שכל אחד יכול לקדם משהו, אם לא בחוץ אז בתוך עצמו.

וגם כשאנו קוראים אנו משתתפים בחשיבה של הזולת, לכן חשוב לקרוא תכנים שכתבו אנשים נאותים או בכל מקרה כשקוראים משהו 'לכבוש' אותו לכיוון של חשיבה טובה, שתעלה את מה שקראנו למקום של אמונה, השגחה, אחדות, לימוד ועוד

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה