1. לתשומת לב: יש בעיה להסתכל בפרסומות בשבת
ויש הרבה שלא מסתכלים על הפרסומות בשבת.
2. הבית שלנו/בתוך המשפחה וכו מחולקים רק למנויים או כאלו שקונים במיוחד,
כח הפרסום ומקומונים אחרים מחולקים בחינם לכולם (כמובן שזה אזורי) ויש את חזק (שהוא ארצי) כך שבעקרון יש יותר חשיפה במקומונים.
מעריכה.נכתב ע"י Art Studio;1370079:התלבטתי אם להגיב, כי לא היה לי כח לגשת אחרי יום עמוס לבדוק מה ההלכה אומרת לגבי שמירת הלשון.
נכתב ע"י Art Studio;1370079:התלבטתי אם להגיב, כי לא היה לי כח לגשת אחרי יום עמוס לבדוק מה ההלכה אומרת לגבי שמירת הלשון. מקווה שכעת זה בסדר, אבל אם כבר אמרו, אז דעתי לגמרי כדעת החלק הראשון.
נכתב ע"י חויד;1370172:לא הבנתי מה התכוונת לגבי שמירת הלשון ?
ההלכה שכתבתי קשורה להלכות שבת, ולא להלכות לשה"ר, עד כמה שידוע לי.
נכתב ע"י Art Studio;1370196:הוי, לא התכוונתי אישית לאף אחד, חוץ מלעצמי כמובן.
עד כמה שידוע לי, שמירת הלשון היא מכל דיבור אסור, לאו דווקא לשון הרע, אלא גם דבר שעלול לפגוע בפרנסתו של הזולת.
משום כך רשמתי "שמירת הלשון" ולא "לשון הרע".
נכתב ע"י ח-מ;1370232:מנסיון של לקוחות שלי, אפשר לאמר שרובם היו מרוצים
והאמת שזה גם תלוי איך הפרסומת שלך בנויה והאם היא מתאימה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים