- הוסף לסימניות
אז הנה אחת מהבעיות בדירה בפריפריה, שנפלתי עם שוכר רוסי צעיר שלקראת סיום השנה לא שילם וכשהגעתי להעיף אותו מתברר שהוא כבר עזב את הבית, ולחרדתי גיליתי שהמתווך המוכשר סמך עליו שהוא יעשה זאת ולא העביר על שמו, לא מים, לא ארנונה, לא גז, לא חשמל, מה שהשאיר על שמי חובות של 9000 ש"ח ואיומים בעיקולים וניתוקים ועוד, בנוסף לכך שעליי לדאוג לפינוי של כל הגרוטאות והזבל שהוא השאיר שם ולסיוד של הבית שגם כן היה מוטל עליו,
מה שכן לי נשארו צ'קים של הברנש, אך דא עקא שהצ'קים חוזרים מה שמשאיר אותי עם ברירה אחת ללכת לאנשים שמסכימים לפרות לי את הצקים ולשלם את התעריף הסימלי שלהם, אציין שיש סכום די גבוה בצ'קים מכיוון שיש חדשים שהוא שילם והשיק נשאר אצלי.
האם יש מישהו שהתנסה במקרים מעין אלו בעבר שיוכל לתרום לי מעט מנסיונו, או להפנות אותי למישהו שיסכים לפרוט את הצ'קים?
מה שכן לי נשארו צ'קים של הברנש, אך דא עקא שהצ'קים חוזרים מה שמשאיר אותי עם ברירה אחת ללכת לאנשים שמסכימים לפרות לי את הצקים ולשלם את התעריף הסימלי שלהם, אציין שיש סכום די גבוה בצ'קים מכיוון שיש חדשים שהוא שילם והשיק נשאר אצלי.
האם יש מישהו שהתנסה במקרים מעין אלו בעבר שיוכל לתרום לי מעט מנסיונו, או להפנות אותי למישהו שיסכים לפרוט את הצ'קים?
הנושאים החמים