- הוסף לסימניות
עזבי אותי. סתם אני סובלת מראקציה מחסכנות יתראיזה חיסכון בדיוק?
את באמת חושבת שהיא צריכה להשקיע כסאות ושולחנות ל שבועיים שלוש?
את צודקת שאין צורך.
עזבי אותי. סתם אני סובלת מראקציה מחסכנות יתראיזה חיסכון בדיוק?
צטטי בדיוק אותךעזבי אותי. סתם אני סובלת מראקציה מחסכנות יתר
את צודקת שאין צורך.
את מבינה איך הכל התחיל?אני לא יודעת, אמא אחת ממש כעסה עליה,
האישה לא מוותרת על החופש ועושה טובה למישהו, היא מקבלת 100 ש"ח ליום!! אז שתשקיע קצת!לא הבנתי מה ההגזמה כאן?
אישה מוותרת על כל החופש שלה, ועושה קייטנה, מותר לה להרוויח,
איזה חיסכון בדיוק?
מה הקשר שולחנות להשקעה?האישה לא מוותרת על החופש ועושה טובה למישהו, היא מקבלת 100 ש"ח ליום!! אז שתשקיע קצת!
אבל כל אחד יעשה מה שהוא חושב...
לא אמרתי שתשקיע שולחנות, אולי שתקח אותם למקום קצת יותר נורמלי... או שתשלם קצת כסף למקום שהיא נמצאת {לפי מה שהבנתי - גן} כדי שיאשרו לה להשתמש בזה.מה הקשר שולחנות להשקעה?
אני לא הבנתי שהם נמצאים במבנה של גן אבל אולי כן. אם כן, אז זה די מוזר שלא נותנים להשתמש בשולחנות.לא אמרתי שתשקיע שולחנות, אולי שתקח אותם למקום קצת יותר נורמלי... או שתשלם קצת כסף למקום שהיא נמצאת {לפי מה שהבנתי - גן} כדי שיאשרו לה להשתמש בזה.
בדיוקמהתגובות כאן אני מבינה שלרב זה לא מפריע
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים