התייעצות שולחות לקייטנה? מה אומרות על זה??

• הוסף לסימניות
כולה קיטנה לכמה ימים...

• הוסף לסימניות
עזבי אותי. סתם אני סובלת מראקציה מחסכנות יתר
את צודקת שאין צורך.
צטטי בדיוק אותך
אבל התגובה שלי הייתה הרעיון..... לא אישית נגדך!
יש נשים שיושבות בגינה ומחפשות מתחת לאדמה על מי לדבר וללכלך - יש לי ראקציה לזה ;)
לא חושבים לרגע כן נכון / לא נכון
הפותחת האשכול כתבה
אני לא יודעת, אמא אחת ממש כעסה עליה,
את מבינה איך הכל התחיל?
אני בורחת מאנשים כאלה לא סובלת אותם - זה מחלה מדבקת!
סליחה מראש אם פגעתי במישהו....

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה ההגזמה כאן?
אישה מוותרת על כל החופש שלה, ועושה קייטנה, מותר לה להרוויח,

איזה חיסכון בדיוק?
את באמת חושבת שהיא צריכה להשקיע כסאות ושולחנות ל שבועיים שלוש?
האישה לא מוותרת על החופש ועושה טובה למישהו, היא מקבלת 100 ש"ח ליום!! אז שתשקיע קצת!
אבל כל אחד יעשה מה שהוא חושב...

• הוסף לסימניות
@Efrat א כמה ילדים יש לה בקיטנה ואיזה שעות זה?

• הוסף לסימניות
מה הקשר שולחנות להשקעה?
לא אמרתי שתשקיע שולחנות, אולי שתקח אותם למקום קצת יותר נורמלי... או שתשלם קצת כסף למקום שהיא נמצאת {לפי מה שהבנתי - גן} כדי שיאשרו לה להשתמש בזה.

• הוסף לסימניות
לא אמרתי שתשקיע שולחנות, אולי שתקח אותם למקום קצת יותר נורמלי... או שתשלם קצת כסף למקום שהיא נמצאת {לפי מה שהבנתי - גן} כדי שיאשרו לה להשתמש בזה.
אני לא הבנתי שהם נמצאים במבנה של גן אבל אולי כן. אם כן, אז זה די מוזר שלא נותנים להשתמש בשולחנות.
הגנים שאני מכירה גם בתשלום לא יתנו להשתמש במבנה של הגן לקייטנה בטח לא בבין הזמנים, אלא אם כן היא הגננת בגן אבל אז היא יכולה להחליט להשתמש בשולחנות...

• הוסף לסימניות
זה בבית שלה.
תכלס האישה שכעסה עולה מאירופה,
כנראה שם זה בלתי מתקבל על הדעת...
מהתגובות כאן אני מבינה שלרב זה לא מפריע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה