שומרת המפתחות ועוד...ספוילר

• הוסף לסימניות
סליחה שאני נדחפת...
הנה הספר של תנועת בתיה שהיה לי הזכות והעונג לעצב גרפית:

(אכן ניתן להשיג ברשת אור החיים)

הדמיה לספר.jpg

• הוסף לסימניות
סליחה שאני נדחפת...

צפה בקובץ המצורף 371697

ספר מושקע מכל הבחינות!
גם התוכן גם הגרפיקה וגם הציורים המדהימים!!!!
כמה שחפרנו בו-עדיין לא סיימנו
ישר כח לכל היוצרים ששם.

כמה זמן עבדתם על זה?
עושה רושם שתקופה ארוכה מאד.

• הוסף לסימניות
סליחה שאני נדחפת...

צפה בקובץ המצורף 371697
מדהים!
איזו השקעה!
לא פלא שהבנות מחוברות כ"כ ולא יכולות להיפרד מהספר
הופכות בו והופכות בו ולא שבעות ממנו. ספר עשיר בתוכן ומרהיב עין!
(זו שעולה ל-ד כבר השביעה אותי ששנה הבאה אני קונה לה עותק מאור החיים)

• הוסף לסימניות
רבותיי, הגיע היום שאני יכולה להזדקף בגאווה ולומר לעצמי: הנה, אני בטוח בדרך הנכונה!
למה אתם שואלים?
ובכן, הגיע היום ש'קול החינוך' יצאו נגד דבר שאני חלק ממנו!
שמעתי פעם שאם אף אחד לא יוצא נגדך אף פעם, אז משהו שאתה עושה הוא לא בסדר.
אז עכשיו אני יכולה לישון בשקט בלילות...
תודה לכם קול החינוך!
20180722_232944.jpg

• הוסף לסימניות
:confused::confused::confused:
מה זה קול החינוך הזה?
ואיך הצליחו למצוא ביקורת יצירתית כל כך?
לא יאומן...

• הוסף לסימניות
:confused::confused::confused:
מה זה קול החינוך הזה?
ואיך הצליחו למצוא ביקורת יצירתית כל כך?
לא יאומן...
רוב הביקורת היא 'שיטת מצליח' כזו שיכולה להיתפס על כל דבר באופן כללי ולהיראות מדויק. אפילו הדוגמאות שהיא מביאה איזוטריות ומגוחכות עד שאין לי מושג למה נתתי לזה במה פה.. אבל הם יוצאים נגד הדברים שהם הכי 'מיינסטרים', לא יכולתי להתאפק. אני מיינסטרים עכשיו!

• הוסף לסימניות
איזה ספר!
תענוג!
המדבקות (האלה שבגאווה היא מראה לי שאפשר להוריד ולהדביק שוב) והמכתביות, והדפים לאוריגמי, ותכנים בלי סוף... וציורים משובבי לב,
כל כך ערכי, כל כך חוויתי. אחיינית שלי מסתובבת עם זה לכל מקום, אומרת לי: " את יודעת כמה תעסוקה יש לי בספר הזה?" ולדעת שהיא מתעסקת בתוכן בוגר, ומעצים ובונה. ואוו.
פשוט וואוו.
להוריד בפני משרד בתיה את הכובע שהוא משקיע במקומות הנכונים.
סופי וכל מי שעומד מאחורי הקלעים- עשיתן עבודה נפלאה!

(ואני שמעתי על בית ספר אחד, שכל הבנות יום אחד התחפשו בקיטנה למילי, עם צמות וסינרים- סופי תשיגי לך תמונה :) אותי זה מרגש שמה שמחקים זו נסיכה אצילת מידות, ולא איזה דמות דיסני...)

רחלי

• הוסף לסימניות
ואני שמעתי על בית ספר אחד, שכל הבנות יום אחד התחפשו בקיטנה למילי, עם צמות וסינרים- סופי תשיגי לך תמונה :) אותי זה מרגש שמה שמחקים זו נסיכה אצילת מידות, ולא איזה דמות דיסני...)
אשמח לקבל רמזים באישי(:
אני היתי חלק קטן מהמערכת-
אבל דוקא בתור אחראית על מילי
ראיתי עד כמה היה להם איכפת שהדמות תהיה דוגמא טובה לחיקוי ושום פרט שבה
לא יהיה מחזק אופנה זו או אחרת.
ואני מצידי השתדלתי להעביר את הטוהר והחן והתום שיש בפנים שלה.

• הוסף לסימניות
רבותיי, הגיע היום שאני יכולה להזדקף בגאווה ולומר לעצמי: הנה, אני בטוח בדרך הנכונה!
למה אתם שואלים?
ובכן, הגיע היום ש'קול החינוך' יצאו נגד דבר שאני חלק ממנו!
שמעתי פעם שאם אף אחד לא יוצא נגדך אף פעם, אז משהו שאתה עושה הוא לא בסדר.
אז עכשיו אני יכולה לישון בשקט בלילות...
תודה לכם קול החינוך!
צפה בקובץ המצורף 373842
או. עכשיו אני יודעת שזה ספר מוצלח! מותר לילדות לקבל תוכן נקי ונעים ויהודי גם בלי המון מוסר השכל עם כפית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה