סליחה שאני נדחפת...
הנה הספר של תנועת בתיה שהיה לי הזכות והעונג לעצב גרפית:
(אכן ניתן להשיג ברשת אור החיים)
צפה בקובץ המצורף 371697
מדהים!סליחה שאני נדחפת...
הנה הספר של תנועת בתיה שהיה לי הזכות והעונג לעצב גרפית:
(אכן ניתן להשיג ברשת אור החיים)
צפה בקובץ המצורף 371697
רוב הביקורת היא 'שיטת מצליח' כזו שיכולה להיתפס על כל דבר באופן כללי ולהיראות מדויק. אפילו הדוגמאות שהיא מביאה איזוטריות ומגוחכות עד שאין לי מושג למה נתתי לזה במה פה.. אבל הם יוצאים נגד הדברים שהם הכי 'מיינסטרים', לא יכולתי להתאפק. אני מיינסטרים עכשיו!
מה זה קול החינוך הזה?
ואיך הצליחו למצוא ביקורת יצירתית כל כך?
לא יאומן...
אשמח לקבל רמזים באישי(:ואני שמעתי על בית ספר אחד, שכל הבנות יום אחד התחפשו בקיטנה למילי, עם צמות וסינרים- סופי תשיגי לך תמונהאותי זה מרגש שמה שמחקים זו נסיכה אצילת מידות, ולא איזה דמות דיסני...)
קראתיתודה לכם קול החינוך!
או. עכשיו אני יודעת שזה ספר מוצלח! מותר לילדות לקבל תוכן נקי ונעים ויהודי גם בלי המון מוסר השכל עם כפית.רבותיי, הגיע היום שאני יכולה להזדקף בגאווה ולומר לעצמי: הנה, אני בטוח בדרך הנכונה!
למה אתם שואלים?
ובכן, הגיע היום ש'קול החינוך' יצאו נגד דבר שאני חלק ממנו!
שמעתי פעם שאם אף אחד לא יוצא נגדך אף פעם, אז משהו שאתה עושה הוא לא בסדר.
אז עכשיו אני יכולה לישון בשקט בלילות...
תודה לכם קול החינוך!
צפה בקובץ המצורף 373842
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים