אשמח לשמוע מה נכון להיום וכן אם כן איך למקסם את התנאים?
אפשר הסבר?מבין שני האפשרויות האלו לכאורה עדיף הגמ"ח המרכזי.
תלוי באיזה מסלול בגמ"ח המרכזי.כי אושר בכבוד מציעים מענק של 80% מההפקדה ולא 50% כמו הגמח המרכזי...
צריך לחשב הכל.אפשר הסבר?
בגלל היתכנות כלכלית?
כי אושר בכבוד מציעים מענק של 80% מההפקדה ולא 50% כמו הגמח המרכזי...
באמת לא ממש הבנתי מה הרעיון של מסלולי פריסה מורחבת שלהם...תלוי באיזה מסלול בגמ"ח המרכזי.
יש מצב להרחבה באישי? כי ממש מעניין אותי...ויש עוד הרבה סיבות, אבל אני מעדיפה שלא להרחיב.
אם לא משנה לך הפריסה של התשלומים, תיקחי הלוואה של שתי תשלומים ענקיים וזה יצא לך הכי זול...באמת לא ממש הבנתי מה הרעיון של מסלולי פריסה מורחבת שלהם...
אשמח לדעת אם אני צודקת,
אם לא משנה לי הפריסה של התשלומים,
למה לשלם יותר על אותה הלוואה?
זאת אומרת על הלוואה של 320,000 ש"ח אפשר לשלם 19,200 (ז"א לשלם 38,400 ולקבל מענק של 19,200) או לשלם 25,600 (ז"א לשלם 76,800, ולקבל מענק של 51,200)
אז נכון שבאחוזים המענק בפריסה מורחבת הוא 67% אבל בעצם משלמים יותר על אותה הלוואה?
המסלולים של הגמ"ח המרכזי מפורסמים. תעלי כאן הצעה של גמ"ח אושר בכבוד ויהיה אפשר בקלות להחליט מה עדיף.יש מצב להרחבה באישי? כי ממש מעניין אותי...
אני מתלבטת איפה להפקיד ולא ממש מצליחה להחליט מה עדיף...
בד"כ הגמ"ח המרכזי נותנים את ההלוואה לפני החתונה של הילד, או סמוך אליה.ואם כבר עוד שאלה למבינים כאן,
האם עדיף להשקיע השקעות על שם ילדים או הפקדה כללית משפחתית?
בגמח המרכזי בקשתי אופציה של להפקיד סכום קבוע בחודש בלי לשייך לילדים וכשארצה למשוך אומר להם כמה יחידות למשוך לילד והם הסכימו, השאלה האם כן יש סיבה שעדיף כן לשייך על שם ילד או לא?
יש מספיק אשכולות על כך.אני חושב [לענ'''ד בלבד] שלא זה ולא זה
לגבי זה, זה לא ממש נכון, כי ההשקעה היא ממעשרות, ולפי הרב שלנו א"א להשקיע את זה בשוק ההון כך שזה האופציה היחידה שלנו, כאילו זה סכום שאני אשלם להם בכל מקרה ואם לא להם אז סתם למישהו אחר...יש לך גם טעות בסיסית לגבי מה את משלמת.
עיקר הכסף שאת משלמת זה לא מה שאת נותנת להם אלא הסכום שיכלת להרויח עליו.
גם יתנו סמוך לחתונות, רק שלא אצטרך להחליט עכשיו כמה יחידות להפקיד לכל ילד,בד"כ הגמ"ח המרכזי נותנים את ההלוואה לפני החתונה של הילד, או סמוך אליה.
לפי מה הם יתנו את ההלוואה במקרה שלך?
כמו שבבנקים ככל שההלוואה ניתנה לתקופה ארוכה יותר בסוף משלמים יותר ריביות,באמת לא ממש הבנתי מה הרעיון של מסלולי פריסה מורחבת שלהם...
אשמח לדעת אם אני צודקת,
אם לא משנה לי הפריסה של התשלומים,
למה לשלם יותר על אותה הלוואה?
הי,מישהו יודע איך אני מוציאה את ההפקדות שלי מהגמ''ח המרכזי ?תלוי באיזה מסלול בגמ"ח המרכזי.
באופן כללי באושר וכבוד מקבלים פחות באופן יחסי למה שמשלמים לעומת הגמ"ח המרכזי.
ויש עוד הרבה סיבות, אבל אני מעדיפה שלא להרחיב.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים