שושנה ברגל - יש מה לעשות חוץ מאנטיביוטיקה

• הוסף לסימניות
האם יש לזה רופא מומחה בבית חולים? משהו שאפשר לקחת שר"פ?

• הוסף לסימניות
לאחרונה זכיתי פעמיים בשושנה אחרי ארבע פעמים לפני שנתיים, ולאחר זמן מה הגעתי לרופאה הומאופתית שנתנה לי כדור ולמחרת הופיעה שושנה ליום אחד וחלפה בלי שום אנטיביוטיקה, אני מקוה שאכן זה עבר לתמיד.

• הוסף לסימניות
לאחרונה זכיתי פעמיים בשושנה אחרי ארבע פעמים לפני שנתיים, ולאחר זמן מה הגעתי לרופאה הומאופתית שנתנה לי כדור ולמחרת הופיעה שושנה ליום אחד וחלפה בלי שום אנטיביוטיקה, אני מקוה שאכן זה עבר לתמיד.
הגברת הסובלת אחרי בצק, משחה נגד כוויות, שלל דברים טבעיים במיטב הממון.
וכמובן אנטיביוטיקה במשך שבועיים

• הוסף לסימניות
יש איזה שהוא משחה על בסיס דבש שמקלת על הכאב,
אבל לצערי גם אבא שלי אחרי כל הנ"ל ואישפוז של שבועיים בשיבא,
סובל עדיין נורא מהשושנה

• הוסף לסימניות
איזה כדור?

מותר לחבוש את השושנה בתחבושת אלסטית? (זה עוזר קצת לכאבים)

• הוסף לסימניות
בשיטה ההומאופתית יש כדור שמזמינים אותו אחרי אבחון אצל הרופא, הכדור מיוצר לפי הזמנה עבור המטופל. זה בדר"כ לא כדור אחד אלא המוני כדורים קטנטנים וכל יום צריך לקחת מנה אחת, אצלי מנה אחת זה היה שלושה כדורים יחד כל יום.
בכל אופן, אחרי יום אחד שהתחלתי את המנה הופיעה השושנה, עם כל התסמינים הרגילים, חום 40.5 חולשה משתקת וכו', הרופאה המליצה לי להמתין עם אנטיביוטיקה יום אחד לראות איך זה מתפתח, ולמרבה ההפתעה למחרת הכל נעלם מעצמו, אציין שבפעמים קודמות התסמינים חלפו רק אחרי טיפול אנטיביוטי של 8 כדורי צפורל [500 מ"ג] ליום, במשך כמה ימים.

• תודה
Reactions: dag
  • הוסף לסימניות
ניסיתם את חזן?
לבעלי היה כמה פעמים
עד שהיה אצלו ומאז שקט ב"ה

• הוסף לסימניות
כנ"ל
אצל סבתא שלי הייתה שושנה שהאנטיביוטיקה עזרה רק באופן זמני מאוד (כמה שבועות), ואחרי מספר טיפולים אצל חזן היא נעלמה!

• הוסף לסימניות
לאבא שלי הטיפול של חזן גרם לייסורים נוראים!
כנראה שלא מתאים לכ"א

• הוסף לסימניות
@סבתא של שולה , רוקחת בחינם 3 משחות אנטביוטיות, זה טיפול שורשי לשושנה ובעז"ה היא לא חוזרת.
אבל היא ממליצה ללכת למקור ולא אליה: דר' שריקי.

• הוסף לסימניות
בדרך כלל השושנה חודרת דרך סדקים בכף הרגל.

למי שרגיש לשושנות-

כל ערב למרוח קרם (ממליצה על אייסקרים תותים של בודישופ)
על כף הרגל ובין האצבעות
זה ימנע את הסדקים וימנע מהשושנה להיכנס

• הוסף לסימניות
כדאי לנסות את ההומאפתית. אפשר לפנות אלי בפרטי לקבל טלפון.
תוכל לפנות אלי אין לי אפשרות לשלוח בפרטי
אני חייבת את הפרטים שלה או של כל מי שיכול לעזור
אני אחרי שבועיים אנטיביוטיקה (בחלק מהזמן גם דרך הוריד)
ושוב החמרה....
05276sara גמייל

• הוסף לסימניות
תוכל לפנות אלי אין לי אפשרות לשלוח בפרטי
אני חייבת את הפרטים שלה או של כל מי שיכול לעזור
אני אחרי שבועיים אנטיביוטיקה (בחלק מהזמן גם דרך הוריד)
ושוב החמרה....
05276sara גמייל
תלכו לחזן חבל על הסבל
כמה ימים חבישות ושקט
בעלי סבל מזה נורא
כל כמה חודשים סבב אנטיביוטיקה
ומאז הטיפול של חזן
שקט

• הוסף לסימניות
ד"ר שריקי מקבלת בקופת חולים מאוחדת והיא גם מקבלת פרטי כדאי לגשת אליה

• הוסף לסימניות
מי ששמע או ידע דרך ריפוי יעילה שעוזרת שזה לא יחזור
וכן מה אפשר לעשות להקלה מהירה כמה שיותר בזמן שהשושנה כבר מגיע
איך אפשר למנוע?

תודה רבה רבה~!
סבלתי מזה המון קבילתי כמויות אנטביוטיקה של כמה פילים וזה בסוף חזר, בפעם השלישית הלכתי לאחד בשם חזן מבני ברק תרשום בגוגל חזן רפואה טביעית, אצל הרבה מהאנשים זה עזר 6 טיפולים וזה בדר"כ חולף ולא חוזר והמעלה הגדולה שכבר ביום הראשון שהוא שם את התחבושת שלו כבר אפשר לתפקד רגיל בלי כאבים ובלי להשאיר את הרגל למעלה, מה שכן עדיין יש חום ביומיים הראשונים מזמן שזה מתחיל, אצלי זה לא עזר ב6 טיפולים עשיתי בערך 14 אבל ב"ה עד היום לא חזר וכן מתפקדים מהיום הראשון בלי להשאיר את הרגל למעלה ולסבול (לאחר שהייתי בפעמים הראשונות עם הרגל למעלה היה לי קריש דם והתחלתי לקחת מדללי דם ל3 חודשים), היה מקרה של מישהו מאוד מאוד בעל בשר שהיה לפני כריתת 2 רגליים היה לו סיהום רציני בשני הרגלים והוא עשה את הטיפול במשך חצי שנה וניצלו לו הרגליים. בכוונה פירטתי את כל זה כי כששלחו אותי אמרו לי משחה או 6 טיפולים וזהו ובסוף היה לי הרבה טיפולים (זאת אומרת החשבון בבנק הלך ואזל) ולכן קצת זה הרגיז אותי כי עד כמה אפשר,אבל למפרע באמת יש אנשים שצריכים יותר מ6 טיפולים וזה טוב לסיים את הטיפולים שיצא כל הזיהום מהשורש כדי שלא יחזור שוב (מה שקורה בטיפול אנטביוטי שהחיידק נשאר בגוף) ובאמת מי שלא מסיים את הטיפולים מתלונן שזה חזר לו.
לסיכום זה מאוד עוזר ומאוד מוצלח ונח והרבה יותר מהיר מטיפול אנטביוטי, אבל צריך להשקיע כסף, תבחר מה עדיף לך, לאחר כמה וכמה טיפולים אפשר לבקש ממנו לרכוש את ה'תחבושות' שלו ולחבוש לבד במקום לבוא אליו כל יום זה גם מוזיל במחיר וגם יותר נח. רפואה שלימה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה