- הוסף לסימניות
תפנו לחזן,
0527694410
0527694410
הגברת הסובלת אחרי בצק, משחה נגד כוויות, שלל דברים טבעיים במיטב הממון.לאחרונה זכיתי פעמיים בשושנה אחרי ארבע פעמים לפני שנתיים, ולאחר זמן מה הגעתי לרופאה הומאופתית שנתנה לי כדור ולמחרת הופיעה שושנה ליום אחד וחלפה בלי שום אנטיביוטיקה, אני מקוה שאכן זה עבר לתמיד.
יש איזה שהוא משחה על בסיס דבש שמקלת על הכאב,הגברת הסובלת אחרי בצק, משחה נגד כוויות, שלל דברים טבעיים במיטב הממון.
וכמובן אנטיביוטיקה במשך שבועיים
איזה כדור?לאחרונה זכיתי פעמיים בשושנה אחרי ארבע פעמים לפני שנתיים, ולאחר זמן מה הגעתי לרופאה הומאופתית שנתנה לי כדור ולמחרת הופיעה שושנה ליום אחד וחלפה בלי שום אנטיביוטיקה, אני מקוה שאכן זה עבר לתמיד.
ניסיתם את חזן?הגברת הסובלת אחרי בצק, משחה נגד כוויות, שלל דברים טבעיים במיטב הממון.
וכמובן אנטיביוטיקה במשך שבועיים
ניסינו.ניסיתם את חזן?
תוכל לפנות אלי אין לי אפשרות לשלוח בפרטיכדאי לנסות את ההומאפתית. אפשר לפנות אלי בפרטי לקבל טלפון.
תלכו לחזן חבל על הסבלתוכל לפנות אלי אין לי אפשרות לשלוח בפרטי
אני חייבת את הפרטים שלה או של כל מי שיכול לעזור
אני אחרי שבועיים אנטיביוטיקה (בחלק מהזמן גם דרך הוריד)
ושוב החמרה....
05276sara גמייל
איך משיגים אותפ?@סבתא של שולה , רוקחת בחינם 3 משחות אנטביוטיות, זה טיפול שורשי לשושנה ובעז"ה היא לא חוזרת.
אבל היא ממליצה ללכת למקור ולא אליה: דר' שריקי.
סבלתי מזה המון קבילתי כמויות אנטביוטיקה של כמה פילים וזה בסוף חזר, בפעם השלישית הלכתי לאחד בשם חזן מבני ברק תרשום בגוגל חזן רפואה טביעית, אצל הרבה מהאנשים זה עזר 6 טיפולים וזה בדר"כ חולף ולא חוזר והמעלה הגדולה שכבר ביום הראשון שהוא שם את התחבושת שלו כבר אפשר לתפקד רגיל בלי כאבים ובלי להשאיר את הרגל למעלה, מה שכן עדיין יש חום ביומיים הראשונים מזמן שזה מתחיל, אצלי זה לא עזר ב6 טיפולים עשיתי בערך 14 אבל ב"ה עד היום לא חזר וכן מתפקדים מהיום הראשון בלי להשאיר את הרגל למעלה ולסבול (לאחר שהייתי בפעמים הראשונות עם הרגל למעלה היה לי קריש דם והתחלתי לקחת מדללי דם ל3 חודשים), היה מקרה של מישהו מאוד מאוד בעל בשר שהיה לפני כריתת 2 רגליים היה לו סיהום רציני בשני הרגלים והוא עשה את הטיפול במשך חצי שנה וניצלו לו הרגליים. בכוונה פירטתי את כל זה כי כששלחו אותי אמרו לי משחה או 6 טיפולים וזהו ובסוף היה לי הרבה טיפולים (זאת אומרת החשבון בבנק הלך ואזל) ולכן קצת זה הרגיז אותי כי עד כמה אפשר,אבל למפרע באמת יש אנשים שצריכים יותר מ6 טיפולים וזה טוב לסיים את הטיפולים שיצא כל הזיהום מהשורש כדי שלא יחזור שוב (מה שקורה בטיפול אנטביוטי שהחיידק נשאר בגוף) ובאמת מי שלא מסיים את הטיפולים מתלונן שזה חזר לו.מי ששמע או ידע דרך ריפוי יעילה שעוזרת שזה לא יחזור
וכן מה אפשר לעשות להקלה מהירה כמה שיותר בזמן שהשושנה כבר מגיע
איך אפשר למנוע?
תודה רבה רבה~!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים