- הוסף לסימניות
אפשר לחלק ל-2 ואז להוסיף סוכר וקקאו אבל צריך יהיה גם עוד קצת נוזליםמה המתכון המדויק של המילוי?
והאם אפשר לחלק את הבצק לשתיים ואז להוסיף סוכר וקקאו? חצי עבודה..........
אפשר לחלק ל-2 ואז להוסיף סוכר וקקאו אבל צריך יהיה גם עוד קצת נוזליםמה המתכון המדויק של המילוי?
והאם אפשר לחלק את הבצק לשתיים ואז להוסיף סוכר וקקאו? חצי עבודה..........
איזה כיף
תמונה!!
?זה מרשים ונראה כ"כ איסטטי.
רק עוגת שמרים?
הבצק, הוא רק משמרים? של השחור ולבן...
כן, זה בצק שמרים.הבצק, הוא רק משמרים? של השחור ולבן...
את מרגשת אותי@hbecker
אני מטורפת על המתכונים שלך,
מכינה אותם בדביקות אחד אחרי השני,
על החוברת שלך "זה לא רק בצק" אני חורשת, מכינה משם כל יום משהו או משהואים.
אתמול הכנתי את הלחמניות עם השומשום וגם את הלחמניות עם הנקניקיות.
מושלם ברמות אחרות!!!
עכשיו הכנתי את הכרוכיות האלו, הם בתנור, נראות ומריחות מוששש.
בקיצור ההשקעה שלך שווה, את משמחת ומרוממת עוד ועוד נשים בישראל שלומדות שהמטבח הוא מקום בדיוק בשבילן
המחשב שלי לא חבר של המצלמה היום אז אני לא מעלה תמונות אז תצטרכו להאמין לי שהכנתי...![]()
שמחה שנהניתם@hbecker יקרה,
יצא מדהים כמו כל המתכונים שלך.
מקורי ואסתטי.
ממש משובב עין!
שתי הערות ייעול-הרבה יותר קל לעבוד עם בצק ששה לילה לתפיחה בקרור, ולגבי השבלולים -התחלתי כמוך בצק בהיר, מילוי ועליו בצק כהה גלגלתי לכרוכיות הנחתי אותן במקפיא ל 10 דקות ופרסתי לפרוסות-יצאה תוצאה זהה בהרבה יותר מהירות וקלות ובלי לכלוך.
פעם הבאה אם יוצא לך דביק- תוסיפי קמח.כ"כ מגרה, לא התעצלתי והכנתי
אבל כ"כ מאכזב העני, בחרתי אחד המתכונים שלך לבצק שמרים ויצא לי דביק לכן לא התגלגל יפה
אפילו לא מעלה תמונה...
(אולי התמונה תעלה באשכול של @טוצ'ה )
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים