שחזור קובץ - המרה מקובץ ישן של WORD שיפתח במערכת של היום

• הוסף לסימניות
יש לי קבצים ישנים של WORD, ישנים מאוד אפשר להגיד - שעברו לי ממחשב למחשב - משדרוג לשדרוג - כחומר ישן.
בשידרוגים הראשונים של הווינדוס - כאשר פתחתי את הקובץ - המחשב הודיע שיתכן שהקובץ קצת ישתנה וכו' - והקובץ נפתח
היום שאני מנסה לפתוח קבצים אלו (יש דברים שאני לא זוכרת מה זה, ויש דברם שאני דווקא רוצה להוציא משם את החומר) - המחשב לא נותן לי לפתוח ומבקש שחזור טקסט
אין לי מושג איך עושים את זה (איפה הפתיחה וכו')
מה שחשוב לי זה - איך פותחים כל קובץ וקובץ כראוי - ובודקים אם אני צריכה אותו או לא...
תודה רבה!

צרפתי קובץ אחד לדוגמא ועוד צילומי מסך ממה שאני מקבלת שאני מנסה לפתוח אותו.

קבצים מצורפים

• שחזור טקסט.PNG
    שחזור טקסט.PNG
    KB 8.5 · צפיות: 40
  • עזרה של ווינדוס.PNG
    עזרה של ווינדוס.PNG
    KB 29.1 · צפיות: 25
  • KUGELIM.DOC
    KB 9 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
אצלי זה נפתח , וורד 2013

• הוסף לסימניות
בבקשה

הקובץ המתוקן מצורף

קבצים מצורפים

• KUGELIM.DOC
    KB 9 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
מעניין, אצלי זה לא נפתח (נראה לי שזה וויינדוס 10) ושאני פותחת את הקובץ המתוקן שרשום אצליכם מופיע לי אותה הודעה

• הוסף לסימניות
אין אף אחד מהמומחים שיודע מה עושים במצב כזה - שקבצים ישנים לא נפתחים, אלא עם ההודעות המצורפות למעלה???????????????????????

• הוסף לסימניות
מצורף קובץ מתוקן
פשוט העתקתי את הטקסט לקובץ חדש

קבצים מצורפים

• KUGEL.doc
    KB 26 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 110.7 · צפיות: 77
  • הוסף לסימניות
איפה זה מרכז יחסי אימון? האם זה קשור למה שכתוב למעלה - אולי אין הרשאה?
דבר נוסף למה שלא יהיה לי הרשאה? - הרי זה המחשב שלי. (האם בגלל שהקובץ עבר כמה וכמה עידכונים של ווינדוס???)
לאין עוד תודה שהמרת לי את הקובץ.
אבל בכללית, חשוב לי לדעת איך לפתוח את הקבצים האלו (כי יש לי מהם הרבה, שאני צריכה למיין, וחלק גם להשתמש...)
דבר נוסף, איך זה שלכם אין בעיה לפתוח את הקובץ ואילו לי יש כן בעיה - והוא נותן לי את ההודעה הנזכרת לעיל (גם לאחר העדכון של PH חי) לעומת הקובץ של אין עוד - שכן נפתח לי.

סליחה על הבורות (ולא הביישן למד...) ותודה לכל המשיבים.

• הוסף לסימניות
בשביל להגיע להגדרות חסימת קבצים תבצעי את השלבים הבאים:
קובץ > אפשרויות > מרכז יחסי האמון > הגדרות מרכז יחסי האמון > הגדרות חסימת קבצים

לבי אומר לי שלא זו הבעיה שלך, כי אם כן היית אמורה לקבל שגיאה יותר ספציפית. אבל מכיון שאני לא עם Word 2010 אני לא יכול לבדוק את זה, אז לנסות בוודאי כדאי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה