דרוש מידע שחיה דרך הקופה

• הוסף לסימניות
ממש לא נראה לי שזה מחיר רגיל
גיסתי משלמת 800 ש"ח ל-10 מפגשים בקבוצה.
וכאן זה מורה פרטי לכל ילד ב-45 ש"ח למפגש....
זה מחיר של הידרותרפיה
שחיה עולה 22 שח לשיעור במאוחדת

• הוסף לסימניות
לא נראה לי.
צריך התחייבות מהקופה
לגבי לאומית י-ם שאלתי במוקד הטלפוני ואמרו שאין זכאות כזו אך במרפאה אמרו לי המזכירות שיש זכאות והמחיר הוא 184 לשמונה שיעורים בבריכת נווה ישראל ובבריכת טובי העיר.

• הוסף לסימניות
הרופאה שלי מבקשת ממני למלא דוח גננת.. בדיקת שמיעה ראיה... מה אפשר לעשות כדי לקצר,ת

• הוסף לסימניות
הרופאה הביאה לי הפניה שהם צריכים שחיה טיפולית..
והם לומדים ב''תנועה במים'' ברמות. הם עומדים מול הקופה. מאוד פשוט.
איזה קופת חולים ?
ומה הרופא פירט בהפניה (מה הצורך לשחיה טיפולית )

• הוסף לסימניות
איזה קופת חולים ?
ומה הרופא פירט בהפניה (מה הצורך לשחיה טיפולית )
אני בכללית
לא זוכרת כבר מה היא כתבה... סוג שצריך את זה לטיפול רגשי אולי או משהו בסגנון הזה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם כל אחד זכאי במאוחדת או רק דרך הביטוחים? ואם מספיק עדיף?
שאלה נוספת זה גם לילדים?

מקפיץ

אני מחפש שחיה לילד בן 10 עם עודף משקל [הרבה]
בקופ"ח מאוחדת שיא
מה אני יכול לקבל
אני בירושלים

תודה לכל המגיבים

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת האם יש אפשרות בכללית להשתתפות בלימודי שחיה לגילאי 20+

• הוסף לסימניות
מקפיצה
ידועה לכם סבסוד של כללית על התעמלות מים או בריכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה