- הוסף לסימניות
התבקשתי לבחור זכאות חברות במועדון עובדים שחר און או חברותא
מישהו יודע מה ההבדל ? מה עדיף?
מישהו יודע מה ההבדל ? מה עדיף?
מה שהחברה נותנת בד''כ לא רלוונטי, בקיץ יש בד''כ מודעות בעיתונות על נופשים וקיטנות נשים למיניהם צריך לעקוב יש הרבה מהם שכתוב 'אפשרות להצטרף דרך שחר און'איך מממשים בשחר און?
איך מממשים?לא מכירה את חברותא
אני בשחר און והנופשים שלהם לחרדים מצויינים ויש בדר"כ מבחר אופציות
באתר הזה את רואה את האופציות של הסימנרים:איך מממשים?
כבר שנה שלישית ולא מצלחה ליצור איתם קשר...
רוצה נופש עכשיו....
מה האתר של חברותא?
רוצה להשוות מה עדיף בעיני.
מענין אותי איזה השתלמויות הם מציעים. לא נופשים.וגם מבחינה כספית - חברותא נותן 1200 לשנה, ושחר און 1400 לשנה. (או לנופש או להשתלמות)
הרבה הולכים לחברותא כי רוצים דווקא את הבד"ץ. השאלה מה חשוב לך על מה.
מענין אותי איזה השתלמויות הם מציעים. לא נופשים.
חברותא גם נותן 1400 הכל תלוי בדרגת המשכורתחברותא נותן יותר מענה לציבור החרדי - כמו מלונות בהכשר הבד"ץ, חפץ חיים, ציפורי בכינרת,
שחר און נותן בתי מלון לא של הבד"ץ כמו ליאונרדו ים המלח, או מלון קיסר בטבריה (ועוד כמו שכתבו כאן)
וגם מבחינה כספית - חברותא נותן 1200 לשנה, ושחר און 1400 לשנה. (או לנופש או להשתלמות)
הרבה הולכים לחברותא כי רוצים דווקא את הבד"ץ. השאלה מה חשוב לך על מה.
לפי המשכורת שלי חברותא נתנו 1200, ושחר און 1400. (היינו כמה חברות בצוות עם אותה וותק, משכורת וכו', חלק בחברותא וחלק בשחר און. לכן אני יודעת.)חברותא גם נותן 1400 הכל תלוי בדרגת המשכורת
לא שייך גם בשחר און יותר מ1400לפי המשכורת שלי חברותא נתנו 1200, ושחר און 1400. (היינו כמה חברות בצוות עם אותה וותק, משכורת וכו', חלק בחברותא וחלק בשחר און. לכן אני יודעת.)
יתכן שאם חברותא היו נותנים לי 1400, שחר און היו נותנים לי יותר....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים