- הוסף לסימניות
באתר של ההסתדרות...איפה אני יכולה לראות את ההסכם הזה?
באתר של ההסתדרות...איפה אני יכולה לראות את ההסכם הזה?
עוקבתאיך אפשר לבדוק כמה זכאות יש בשחר און?
האם יש אפשרות לקבל החזרים על תואר? וכן האם ההחזרים ללימודי התואר הם כמו סכום הזכאות או יותר?
כמו כן איך אפשר להרשם לנופשים ולקבל עליהם פרטים?
אם לדוג' כתוב שמחיר עמית הוא כך וכך האם זה מחיר השתתפות עצמית או שזה הסכום שיורד מהזכאות?
ובאופן כללי האם הנופשים שלהם מתאימים לבנות/נשים חרדיות?
תודה!
כמה מעביד חייב לתת למשרה צלאה בדרגה מנהלית 8+באתר של היש לך אולי קישור? לא מצליחה להגיע למידע
באתר של שחר און נכנסים עם ת.זאיך אפשר לבדוק כמה זכאות יש בשחר און?
הוא מעביר סכום של 422 × 2 לשני עמותות...כמה מעביד חייב לתת למשרה צלאה בדרגה מנהלית 8+
הוא מעביר סכום של 422 × 2 לשני עמותות...
סהכ יש לכל שנה סכום של 1400 ש"ח.
יכול להצטבר לשנת
רשות מקומית חייבת להעביר לפי הסכם קיבוצי ל- 2 עמותות. + מועדון שלך.קודם כל מעריכה מאד את העזרה שלכם!
הוא יכול להעביר את כל הסכום רק לעמותה אחת?
בחברותא אומרים שיש לי זכאות של 1400 ש"ח
המעביד טוען שזה חרטוט, יש רק 800 ש"ח ושחברותא נותנים לנו נופשים במחירים מנופחים ולמעשה זה עולה להם רק 800 ש"ח.
אין לנו אופציה ל2 עמותות - על עובד צריך לבחור באיזה עמותה נמצא.
אז זכותי לדרוש ממנו 1400 ש"ח? נכון?רשות מקומית חייבת להעביר לפי הסכם קיבוצי ל- 2 עמותות. + מועדון שלך.
הוא יכול להעביר את כל הסכום רק לעמותה אחת?-כן.
א"א להעביר לשחר און וחברותא ביחד או זה או זה . ויש לך זכאות ל- 1400 ש"ח.
המעביד שלך לא יודע...
בכל מקרה את לא משלמת שקל !!! ומקבלת זכאות ל- 1400 ש"ח .
כך שזה לא עניינו של המעסיק מה את מרויחה.
כל שנה אם לא ניצלו את הזכאות אז 50 אחוז ממנה עובר לשנה הבאה והשאר נמחקהוא מעביר סכום של 422 × 2 לשני עמותות...
יכול להצטבר לשנתיים.
מחפשת מקור לדברים - אשמח למידעאז זכותי לדרוש ממנו 1400 ש"ח? נכון?
עשו ממני נצלנית ובורה שלא מבינה...
אני רוצה לפנות אליהם, יש מקום שזה כתוב? איך אני מוכיחה להם את זה
הם מתייחסחם אלי די בזלזול ):
ממה שאני מכירהמשרה מלאה דירוג מנהלי 8+
יש לי זכאות של 1400 בחברותא ורוצים לתת לי רק 1200 ושאני אוסיף כסף .
יש סכום מינימום שהם חייבים להפריש לי?
איפה אני יכולה לראות את הנתונים האלה.
כשאני מבררת ב"חברותא" מה הזכאות שלי - אומרים לי 1400 ש"חממה שאני מכירה
הזכאות בשחר און נכון לשנת 2023 היא 1,500 ש"ח לשנה ל-2 זכאויות, הסמנרים הכשרים בקיץ בד"כ יקרים ונדרש להשתמש עם 2 בכל פעם. באמצע שנה יש הרבה פעמים למלונות כמו ניר עציון וכינר 2 לילות שאפשר להשתמש עם אחד ולצאת פעמיים בשנה.
במקרה ובחלק מהשנה הקודמת היית בחל"ת (לא חל"ד) ישלמו לך באופן יחסי
אני לא יודעת איך מוגדת התקופה לחישוב (כלומר האם מינואר עד ינואר של השנה הקודמת)
אפשר לשאול במחלקת שכר
@1987 מאיפה המידע הזה?19רשות מקומית חייבת להעביר לפי הסכם קיבוצי ל- 2 עמותות. + מועדון שלך.
המעביד שלך לא יודע...
מה שאמרו לי עכשיו שזה 422 ש"ח ל2 עמותות כלומר סה"כ 844 ש"חהוא מעביר סכום של 422 × 2 לשני עמותות...
יכול להצטבר לשנתיים.
זה מהאתראחפש מידע.....
אני ממש מעריכה את העזרה!זה מהאתר
זכויות העמיתים
חברות בעמותה הינה זכות של העמית והוא אינו נדרש לתשלום בגינה.
- סמינרים בארץ – עמית זכאי לסבסוד העמותה בסך של 1,500 ₪ למימוש בסמינר בבית מלון ברחבי הארץ.
- היסעים– במסגרת פעילות הומוגנית זכאי העמית למימון העמותה בהיסעים לסמינר (בהתאם לנהלים) וכן זכאי עמית המשתתף בסמינר באילת לרכוש כרטיס טיסה מסובסד.
- סמינרים מקצועיים ומורשת יהודית בחו"ל – עמית בעל וותק של שנתיים לפחות בעמותה זכאי לצאת לסמינר מקצועי ומורשת יהודית בחו"ל, בסבסוד של 2,000 ₪.
- זכות צבירה – במידה והעמית לא מימש את זכאותו במהלך השנה תיצבר לזכותו זכאות של 700 ₪ נוספים למימוש בשנת הזכאות העוקבת.
- קורסים לגמול השתלמות א – העמית זכאי ללמוד בקורסים לגמול א' ללא הגבלה בעלות מסובסדת של 190 ₪ לכל 50 שעות לימוד. הקורסים מתקיימים במכללות בכל רחבי הארץ בסמוך למקומות העבודה.
- לימודים לגמול מיוחד ברשויות המקומיות – העובד זכאי לקבל מלגה של עד 2,400 ₪ ללימודים בקורס שלטון מקומי (עד 1,200 ₪ כל שנה).
- סדנאות חד יומיות – עמית זכאי להשתתף בסדנאות חד יומיות במקומות העבודה ללא עלות כגון: בריא זה אפשרי, להיות שכיר לפרוש עשיר ועוד, פעילות זו מתקיימת בתיאום מול וועדי העובדים.
- פעילות חד יומית –עמית זכאי להשתתף בפעילות חד יומית אחת בשנה כגון: שיח נשים, סיור בעקבות נשים מעוררות השראה וסיור בעקבות מנהיגים ומנהיגות.
- רשות הטבע והגנים – עמית זכאי לרכוש מנוי שנתי לכניסה חינם לכל הגנים הלאומים בארץ פעם בשנה (בהתאם לתנאי רשות הטבע והגנים).
בעלי שעובד בהנהח בישיבה גם יכול לבחור 2 עמותות?רשות מקומית חייבת להעביר לפי הסכם קיבוצי ל- 2 עמותות. + מועדון שלך.
המעביד שלך לא יודע...
עד כמה שידוע לי זה לעובדים ברשויות מקומיותבעלי שעובד בהנהח בישיבה גם יכול לבחור 2 עמותות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים