שטריימל

• הוסף לסימניות
שטריימל חובש אדם

קבצים מצורפים

• funny-grass.jpg
    KB 42 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
קשה לי להחליט מי יותר מוצלחת: הכותרת, או התמונה?

• הוסף לסימניות
איפה ה-קרוין? [כתר]:p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;627823:
מזנבת בלע"ז:rolleyes:

ענקקקקקקק!!!! :)
והוא אפילו נראה רוקד עם הידיים לצדדים :):)

• הוסף לסימניות
לדעתי אפשר למכור את זה לחנות שטריימלאך לפרסומת
אלא שאף אחד לא יאמין שזה לא פוטושופ

• הוסף לסימניות
שוב זה קורה לי, אני רואה משהו, ואיפשהו בזיכרון ראיתי את זה פעם.
זה קרה לי כבר כמה פעמים (כולל הלוגו של מאוחדת, שאת זה לא יצא לי להעלות לכאן, אשתדל בקרוב בעז"ה..) אבל עכשיו הייתי חייבת להעלות.
וכשראיתי את התמונה (שאני מעלה), ישר חשבתי על פרסום לשטריימל (למרות שזה נראה קצת קוגל) ועכשיו אני רואה את התמונה שלך עוד יותר מוצלחת וקרובה לדמיון.

קבצים מצורפים

• amazing-trees-15.jpg
    KB 62.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אהבתי מאוד!

הערה:
מן הראוי שלא להעלות תמונות לאשכול של מישהו אחר

יש לשים לב גם לשאלת הזכויות בתמונות שמעלים לכאן.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה