דרוש מידע שיבוץ גני ילדים גיל 3

• הוסף לסימניות
הבת שלי נולדה גם היא בסוף ה12 שלחתי אותה עוד שנה לגן פרטי בטווח הגילאים שלה
ושנה אח"כ העלתי אותה לגן הראשון ככה היא המשיכה ולא היתה צריכה להשאר שנה בגן חובה
כמובן שזה עוד שנה של תשלום וגם להסתדר אח"כ שהיא נמצאת בגן אחד ורשומה בגן מעליו,
אצלי זה היה גני עמותה אז המנהלת של העמותה סדרה לי את זה.

• הוסף לסימניות
אני באמת לא מצליחה להבין למה לא להשאיר עוד שנה לפני?
למה ילדה בת 2.8 צריכה להיות עם 30 ילדות בגן? למה לא עוד שנה עם גננת ולא 5 שיעורים ביום?
תשאלו נשים ובחורות שהיו גדולות בגיל אף אחת לא מתחרטת על זה אפילו שניה!
לעומת זאת מכירה הרבה בחורות וילדות שהרבה דברים מעצבנים אותם בזה שהם קטנות מבחירת מקצוע לימודים בגיל 17 ובזה שביד' בסמינר חברות מתארסות ומתחתנות כשהם בנות 19 בקושי...

@נתנאל 054 עבדתי פעם בכזה גן שהיו כמה בנות 3 אבל אחת קטנה ממש (נראה לי ילידת אדר) בתכלס היא הייתה מסכנה כולם התייחסו אליה כאילו היא הבייבי שלהם וביצירות היא היתה מתקשה וחברות היו צריכות לעזור לה להדביק מדבקות כדי שתצא כבר להפסקה. אפילו הארוחת בוקר לקחה לה יותר זמן... (היא הייתה פרפקציוניסטית ואיטית אולי לכן...)

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה