שיתוף "שיבנה בית המקדש במהרה בימינו" ציור שמן חדש שלי.

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
@חיה קוזו איך יוצרים איתך קשר?
התמונות שלך מדהימות
shiri0548477673 בג'ימייל

• הוסף לסימניות
ואווו, איזה ציור מקסים ומלא רגש!

• הוסף לסימניות
התגובות החמות על הציור הקודם שהעלתי "דורות של תורה" גרמו לי חשק לשתף שוב...
הציור הזה נחתם עכשיו (טרי טרי...)צפה בקובץ המצורף 695428

והלוואי וכבר יבוא היום היפה הזה, שנראה את הגאולה!
וכל "ציבעי הקשת" (מכל העדות ומכל החוגים) יתחברו במטרה אחת!
לקדש שם שמיים!!
אמן!
אלופה!
יש לך רפרנס?
אני בדיוק רציתי להתחיל כזה ציור

• הוסף לסימניות
מדהים!מדהים!.....
אבל לא הבנתי נקודה אחת.... מה עומק העניין של חומת ירושלים גולשת,משהו מתוך הנפש שלך או פרט עם משמעות בציור?
ולמה הכל נראה כ"כ רחוק להשגה....התקווה נמצאת בלבבות שזה ממש כאן...אבל אני בטוחה שגם לזה יש משמעות עמוקה...;)

• הוסף לסימניות
תודה (מתנת שמים)

לא! הציור בא ממקום עמוק בליבי וללא שום תכנון מראש. (וזו המיוחדות שבו)
בהצלחה לך.
עשיתי ציור כזה גם לא מזמן רציתי להיתיעץ איתך בקשר למכירות

• הוסף לסימניות
מדהים!מדהים!.....
תודה.
אבל לא הבנתי נקודה אחת.... מה עומק העניין של חומת ירושלים גולשת,משהו מתוך הנפש שלך או פרט עם משמעות בציור?
אולי תשלחי לגרפולוגית מעניין מה יהיה האבחון :p
ולמה הכל נראה כ"כ רחוק להשגה....התקווה נמצאת בלבבות שזה ממש כאן...אבל אני בטוחה שגם לזה יש משמעות עמוקה...;)
יש לי בהחלט הסתכלות שונה לחלוטין (איזה יופי זה אומנות, כל אחת רואה משהו אחר) אבל לא כאן הבמה.

• הוסף לסימניות
תודה.

אולי תשלחי לגרפולוגית מעניין מה יהיה האבחון :p
התכוונת אולי לפיכטשרלוגית...:)
תודה.

יש לי בהחלט הסתכלות שונה לחלוטין (איזה יופי זה אומנות, כל אחת רואה משהו אחר) אבל לא כאן הבמה.
דווקא נשמח לשומע צוהר מעולמה הפנימי של אומנית....

• הוסף לסימניות
התכוונת אולי לפיכטשרלוגית...:)
החיפוש שלך – פיכטשרלוגית. – לא תאם אף מסמך. הצעות: כדאי לוודא שכל המילים מאויתות נכון. כדאי לנסות מילות מפתח אחרות. כדאי לנסות מילות מפתח כלליות יותר.

• הוסף לסימניות
מטורף!!!!

• הוסף לסימניות
אומנם כבר התרחקנו דיה מתשעת הימים..
ופנינו סמוכים לאווירת פורים,
למרות זאת ---
הצלחת להרטיט, לרגש ולחבר...
אומנות של ממש!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אומנם כבר התרחקנו דיה מתשעת הימים..
פנינו סמוכים לימי הפורים..
למרות זאת ---
השכלת להרטיט, לרגש ולחבר..
בכל יום שיבוא אחכה לו!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה