שידה לחדר ילדים

• הוסף לסימניות
האם יש לכם שידה לחדר ילדים?
שימושי? למה?
עד איזה גיל זה משמש?

תודה לעונים/ות....

• הוסף לסימניות
היה לי ומסרתי את זה..
עוזר אולי בילד ראשון/שני עד גיל חצי שנה בערך...

אם יש מקום בדירה, זה בסדר, אבל כשצריך להוסיף אחר כך ב"ה עוד מיטות של ילדים ונגמר המקום, אז זה נהיה לא שימושי....

אז מחתלים על הספה, על המיטה וכו'....

• הוסף לסימניות
לדעתי זה מעולה, ומונע כאבי גב שנוצרים בהחתלה על ספה ומיטה (בנוסף לקושי שאחרי הלידה)
יכול לשמש עד גיל שנתיים בכיף.
בילדה הראשונה לא היה לי, ובשני התעקשתי לקנות, וזה הציל אותי.
בהחלט יש שיקול של מקום, אז עדיף לקנות שידה לא גדולה.

• הוסף לסימניות
השאלה האם היא שימושית רק להחתלה או גם/בעיקר לאכסון
ואם כן- מה אתן מאחסנות שם?
בגדים? משחקים?

• הוסף לסימניות
היא שימושית לדעתי בעיקר להחתלה.
מאחסנים שם טיטולים, חיתולים, בגדים להחלפה, מגבונים, משחות, כל מה שיעזור לך בדקות האלה שאת מחתלת...

• הוסף לסימניות
אצלי השידה משמשת לאחסון בגדי התינוק, ועד גיל 3 בערך.
כמובן שאין שם המון מקום, אבל זה בהחלט לקטנטנים.
וכמובן חוסך כאבי גב...

• הוסף לסימניות
שימושי בהחלט, באמת יש לי מקום בחדר כך שאני לא יודעת מה הייתי עושה אם היה לי צפוף.
בכל אופן, הבן שלי בן 2.5 ועדיין אני מחתלת אותו על השידה. מאחסנת טיטולים, חיתולים, משחות, שמיכות בגדים וכו' עפ"י הצורך. לדעתי השידות הקנויות של משכל, טל וכו' לא כדאי לאחסן בהם דברים כבדים כמו צעצועים כי המגירות לא הכי איכותית.

• הוסף לסימניות
השתמשתי בילד הראשון וגם לא הרבה, בשלב כלשהו היה יותר נח על הספה/מיטה כי עלה לשם לבד בלי שאצטרך להרים אותו כל פעם וגם עניין אותם מאוד לעמוד על השידה כך שלא הייתי יכולה להחליף חיתול.. במבט לאחור זה נח בהתחלה שהתינוק לא מהלך וזז בעצמו. אח"כ המקום בחדר יותר נצרך ועולה עם כל ילד נולד.

• הוסף לסימניות
אני לא קניתי, וכבר 3 ילדים ולא רואה שזה חסר לי.
אני מחתלת על מיטה /ספה וכו'.
ולגבי האחסון - ארון עדיף...

• הוסף לסימניות
כשלא היה לי ארון בחדר הילדים זה היה מצוין לבגדי התינוק. ולצעצועים. לחיתולי הבד המגבונים, המברשות וכו'
עד גיל 4 זה עוד אכלס את הבגדים אח"כ קנינו ארון גדול ומכרנו אותה.
(לא עלה על דעתי עד לקריאת האשכול הנוכחי לחתל על השידה. - אף אחד לא גילה את אזני שלכך זה מיועד.:rolleyes:;)
ואני חושבת שגם אם הייתי יודעת לא הייתי מחתלת שם מרוב פחד...

• הוסף לסימניות
עדיף ארון. אפשר לעשות חלל בגובה נח כשמתחתיו מגירה ולהשתמש בזה בשלב שהם קטנים כ"שידת החתלה" ואח"כ כמדף לבובות וקשקושים.

• הוסף לסימניות
היתה לי ולדעתי ממש מיותרת ותופסת מקום. אלא אם כן יש לך בית גדול. אגב,בקושי החתלתי עליה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י racheligav;1457925:
היתה לי ולדעתי ממש מיותרת ותופסת מקום. אלא אם כן יש לך בית גדול. אגב,בקושי החתלתי עליה.

גם אצלי כך
מכרתי אותה די מהר

• הוסף לסימניות
למי שיש בית גדול- למה לא... (בעיקר אם יש מקום לשידה בחדר שינה)
אבל אחרת ממש לא מומלץ!
אצלי השידה לא נכנסת בחדר שינה כך שלתינוק קטן היא לא שימושית
ובגיל היותר גדול אני מעדיפה כבר לחתל על המיטה במקום להלחץ שכל רגע הוא עלול לזנק לריצפה...
ואם כבר- כדאי לדעת שיש למישכל מיטות תינוק ב-3 גדלים, ומשום מה כולם קונים את הגדול
בחדרים הקטנים של היום הבדל של 20 ס"מ הוא ממש משמעותי
ולתינוק בן שנה- שנתיים זה בהחלט מספיק...

• הוסף לסימניות
עדיף לקנות ארון לחדר ילדים
אני אפילו לא התגרתי לקנות את זה
זה סתם תופס מקום
ולא זוכרת שהיה לי פעם כאב גב מהחלפת טיטול לילד על המיטה.............

• הוסף לסימניות
לי יש שידה כבר כמה שנים טובות. כי אין לי עוד ארון בחדר ילדים.
ובינתיים אני מאחסנת בה בעיקר בגדים.
כשאעשה ארון, נראה לי שאעיף אותה. כי לא יהיה לי מקום.
זה באמת נח לחתל עליה. אבל גם על מיטה זה מצוין.

• הוסף לסימניות
אני מהחסידים הגדולים שלה. נח לגב מאד. להחתלה, להלבשה אחרי אמבטיה (עד גיל 3!)
יש מגן על השידה והיא מאכסנת לי בכיף את כל הדברים הדחופים- גרביים גרביונים גופיות לבנים פיגמות ומוצרי החתלה. מאד מאד נח נגיש ונח לי החלוקה למגירות נגישות.
יש לי של שילב שיש מסביב כמו מסגרת גבוהה יותר והרחקה מהקיר להגדלת השטח. הדגם הצר יותר.
מומלץ. ואין לי מקום מיותר...

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שעדיף ארון (במיוחד אם אפשר להשיג באותו מחיר אצל נגר ארון 2 דלתות)
אבל אני מבינה מי שרוצה את זה... זה נותן מראה של חדר תינוקות חמוד כזה וגם נוח לחתל עליו. הבעיה שבדרך כלל מאוד מהר צריך להפוך את החדר לחדר ילדים\משחקים ומה לא...
אני קניתי, ואחרי שעשיתי חדר ילדים לא היה לי איפה לתקוע אותו...
היום זה נמצא לי בחדר שירות ובמגירות למעלה מכיל את כל "ארון התורופת" ושאר המגירות מכילות את כל הנעליים של כל המשפחה... מה אני אגיד לכם זה אחלה מקום לאחסון נעליים!!!

• הוסף לסימניות
לא קראתי הכל,
לאיקאה יש שידה יחסית קטנה לא תופסת הרבה מקום נפתחת להתחלה.
ראיתי בקטלוג של 2015

• הוסף לסימניות
אצי זה שימושי מאוד גם לילדות בגיל 5...
מאוד נח לאחר האמבטיה לסרוק וגם בבוקר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת