- הוסף לסימניות
בתור אחת שגם מסוגלת להניף ברגע הצעות - זה כי כבר הספקנו לצבור ניסיון כל אחת בחוויה שלה ולדעת שלכזה אין עניין להיכנס ולהיפגש סתם. זה לא עקשנות זו חכמה לדעת להכיר את עצמך ומה אתה מחפש ולמה אתה לא מתחבר ולמנוע מעצמך עוגמת נפש שקרתה לך מיליון פעם. אם את אחת שהתחתנה צעירה אז לך אין את הניסיון הזה ברוך ה' אז עוד יותר לא תוכלי להבין אנשים כאלו. ותזכרי שכל רגע שאת חושבת את המחשב הזאת זו גאווה שצריך להפטר ממנה בדחיפות!יצא לי לא פעם להציע לרווקים/ות בגילאים גדולים יותר.
וכן יש את האלה שהיו פתוחים לשמוע והודו כמו שצריך ונתנו הרגשה נעימה, להם המשכתי להציע שוב ושוב.
אבל יש את האלה והם ממש?לא מעטים, שמורידים בהינף יד, ואת רואה שהם לא מתייחסים ברצינות רק כי משו לא נראה להם מושלם, אז להם הפסקתי להציע. ובליבי גם חשבתי עליהם שאני לא מתפלאת שהם מעוכבים.
אני עצמי בתור אחת שהתחתנה צעירה העלמתי עין מכמה פרטים שלא היו הכי ספץ, ובלעתי. העיקר הקרן.
אז קל וחומר כשמדובר בבחורה לא צעירה.
רק השבוע התחתנה מישהי אצלנו שוואלה אני גם לא חשבתי שתתחתן בגלל המווון סיבות והיא התחתנה!
מאז אני מפסיקה לחשוב ככה כי כשה' רוצה הוא נותן.
יש הרגשה נוראית כזאת של התנשאות לא מוסברת של צעירים נשואים על פני רווקים באמת שאני לא מבינה מאיפה זה מגיע. זיווג זה נטו משמיים זה לא קשור להשתדלות.
ההשתדלות זה רק חובה אבל זה לא מה שיכריע אם נקבל וכמה נקבל
נערך לאחרונה ב:
הנושאים החמים

Reactions: saralulu ו-בנצי מיוזיק2 //