שידוכים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1431185:
לדעתי כל פלטפורמה לשידוכים היא מבורכת כל עוד שלא מוזכר השם של המועמד/ת והפרטים הם כלליים ביותר ומכאן מי שרוצה- ממשיכה באישי

כל זאת בתנאי ששאלתם את המועמד/ת, והם אכן מעוניינים בפירסום פרטיהם בדרך זו.

• הוסף לסימניות
כל זאת בתנאי ששאלתם את המועמד/ת, והם אכן מעוניינים בפירסום פרטיהם בדרך זו.
אמת!
התלבטתי אם לפרסם פרטים של חברה טובה שמחכה לזיווגה..
ואח"כ חשבתי לעצמי.. רק חסר לי שהיא תדע שפרסמתי את הפרטים שלה בפרוג..

השאלה אם לכתוב בת 29 ספרדיה, מחפשת בן תורה נקרא פרסום פרטים..

• הוסף לסימניות
אולי במקום זה אפשר: דרוש בחור בן תורה ספרדי בסביבות גילאים....

• הוסף לסימניות
לכל אחד מפריע משהו אחר
לדוגמא יש כאלה שמפריע להם העיסוק בשידוכים ולעומת זה יעלו תמונות עם ילדות בלי גרביים עם חצאית עד למעלה וכו'
לי לא מפריע העיסוק בשידוכים אבל מאוד מאוד מפריע לי תמונות לא צנועות ואני לא כותבת את דעתי עליהם כי כשם שמצוה לומר לדבר נשמע כך מצוה שלא לומר לדבר שאינו נשמע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה