עזרה שידוכים

• הוסף לסימניות
אני פונה לכולכם בבקשת עזרה (מכיון שעקב טעות טכנית האשכול הקודם ננעל ואין לי אפשרות להגיב ולדון בו).
יש לי מכר בחור ישיבה מעולה ממש, חכם ,מידות מדהימות, נראה טוב, סגנון פתוח אבל לא מודרני, שמור, בן 27 ליטאי- אשכנזי.
מי שיודע או יכול לברר על הצעות רלוונטיות מסמינרים כגון: מאיר, כהנא, החדש, קוק, בנות אלישבע, מעלות.יעזור לנו מאד.
התשלום יהא יותר מהמקובל סביבות 2900 $ סך הכל

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לי כמה רעיונות שאולי יכולים להתאים, רק צריכה יותר מיקוד ופרטים איפה למד וכו',
אם את מעוניינת כתבי לי באישי.
בשורות טובות.

• הוסף לסימניות
עקב זה שאנשים יכולים לטעות: הכונה זה , 2900 $ חוץ ממה שמקובל לתת, אז בנוסף עוד 900 $ . תודה

• הוסף לסימניות
הקפצה...... אני פונה לכולכם בבקשת עזרה (מכיון שעקב טעות טכנית האשכול הקודם ננעל ואין לי אפשרות להגיב ולדון בו).
יש לי מכר בחור ישיבה מעולה ממש, חכם ,מידות מדהימות, נראה טוב, סגנון פתוח אבל לא מודרני, שמור, בן 27 ליטאי- אשכנזי.
מי שיודע או יכול לברר על הצעות רלוונטיות מסמינרים כגון: מאיר, כהנא, החדש, קוק, בנות אלישבע, מעלות.יעזור לנו מאד.
התשלום יהא יותר מהמקובל סביבות 2900 $ סך הכל(בהנהלה אמרו לי 2 פעמים זה בסדר...)

• הוסף לסימניות
הקפצה...... אני פונה לכולכם בבקשת עזרה (מכיון שעקב טעות טכנית האשכול הקודם ננעל ואין לי אפשרות להגיב ולדון בו).
התשלום יהא יותר מהמקובל סביבות 2900 $ סך הכל(בהנהלה אמרו לי שאחרי תקופה עוד פעם אחת בלבד זה בסדר...)

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אם כבר.
פונים אליי לכתובת המייל המון אנשים שמבקשים אולי יש לי רעיון.
ואני מנסה לתווך בין הבקשות.
אז בלי קשר אפשר לנסות לשלוח לכתובת המייל שבחתימה רזומה מפורט ומעודכן וכל פרט שאתם חושבים שיכול לסייע(תמונה נגיד. לא ייעשה בה שימוש בלי רשות מפורשת) ואנחנו ננסה לתווך.

הנה שתיים שאני מנסה ממש לעזור.

1. בחורה בת ארבעים ושלוש. רווקה. עובדת בעבודה בכירה ומכניסה.
מידות זהב טהור. חכמה ולבבית.
2. בת 36. גרושה לאחר חודש. (בעיות של חוסר מסוגלות זוגית בצד השני) עובדת כגננת. נראית מעולה. צעירה במראה וברוחה.
תימנייה.

בהצלחה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
מחפשת בחורה בסביבות גיל ה26 -32 חסידית שנראית טוב ,חכמה וכו
לבחור בן 29 עובד בתור עצמאי ,חכם ,נראה טוב ,שמור מאוד..
לפנות באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה