- הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;1142171:אני לא יודעת מה בדיוק הסיבה שתוכננה התחרות הזו, אבל לדעתי היא זו. תחרות זה דבר טוב ואנשים אוהבים את זה, תחרות כמו זו היא הזדמנות ללמוד משהו שככל שעובר הזמן הופך להיות עוד איזה רקע היסטורי לסיפורי קומיקס, ובמחילה - 35 שקל זה תשלום סמלי בשביל כל הכיף והאדרנלין שיש בתחרויות מסוג זה.
יש לי אתגר נורא כייפי עבורך את נורא תהני! יש לי עסק מדשדש ואת נורא נהנית לקחת עסקים מדשדשים ולהפוך אותם לסופר מוצלחים! בנוסף אני מבטיח הצלחה בתמורה לכיף הזה תצתרכי לשלם ס"ה 100 ש"ח. אין לי ספק שלא תוכלי שלא לקפוץ על ההצעה שלי!
אין לי בעיה בתרומה של מקצוע. בסופו של דבר מדובר בעמותה ואם היה מדובר בחברה עסקית היה מדובר ממש על ניצול ציני.
אבל לומר שזה תורם לי כיף והנאה ולכן שווה להשתתף זה מגוחך! לא מדובר פה בחובבנים אלא באנשי מקצוע ואותי תמיד למדו שאפשר לבקש טובות מחבר לעזור בחינם אבל אם חבר שלך איש מקצוע אז לא מבקשים אלא משלמים כי זה המקצוע והפרנסה שלו וזה גובל גם בניצול ויתכן אף בגזל.
ולכן הטענה היחידה שמקובלת עלי היא תרומה (שפה גם היא לא בטוחה כי אולי אדשדש אי שם מאחור) אבל הנאה וכיף של יצירת מודעה תמכרו בבקשה בקייטנת אמהות!
הנושאים החמים