שיווק רגשי - פרק מיוחד - תחרות גנזך קידוש השם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;1142171:
אני לא יודעת מה בדיוק הסיבה שתוכננה התחרות הזו, אבל לדעתי היא זו. תחרות זה דבר טוב ואנשים אוהבים את זה, תחרות כמו זו היא הזדמנות ללמוד משהו שככל שעובר הזמן הופך להיות עוד איזה רקע היסטורי לסיפורי קומיקס, ובמחילה - 35 שקל זה תשלום סמלי בשביל כל הכיף והאדרנלין שיש בתחרויות מסוג זה.

יש לי אתגר נורא כייפי עבורך את נורא תהני! יש לי עסק מדשדש ואת נורא נהנית לקחת עסקים מדשדשים ולהפוך אותם לסופר מוצלחים! בנוסף אני מבטיח הצלחה בתמורה לכיף הזה תצתרכי לשלם ס"ה 100 ש"ח. אין לי ספק שלא תוכלי שלא לקפוץ על ההצעה שלי!

אין לי בעיה בתרומה של מקצוע. בסופו של דבר מדובר בעמותה ואם היה מדובר בחברה עסקית היה מדובר ממש על ניצול ציני.

אבל לומר שזה תורם לי כיף והנאה ולכן שווה להשתתף זה מגוחך! לא מדובר פה בחובבנים אלא באנשי מקצוע ואותי תמיד למדו שאפשר לבקש טובות מחבר לעזור בחינם אבל אם חבר שלך איש מקצוע אז לא מבקשים אלא משלמים כי זה המקצוע והפרנסה שלו וזה גובל גם בניצול ויתכן אף בגזל.

ולכן הטענה היחידה שמקובלת עלי היא תרומה (שפה גם היא לא בטוחה כי אולי אדשדש אי שם מאחור) אבל הנאה וכיף של יצירת מודעה תמכרו בבקשה בקייטנת אמהות!

• הוסף לסימניות
כשיד ושם עורכים את התחרות השנתית שלהם לציון זכרון השואה, וגובים 50 ש"ח דמי השתתפות, אף אחד לא נזעק.
נכון שמבחינה שיווקית זה לא ממש מוצלח להוסיף את השורה לגבי "גובה הפרס תלוי במספר המשתתפים", מסכימה.
אבל עם כל זה, יש לנו כאן הזדמות להביע אמירה יהודית, אמונית, גבורה אמיתית של יהודים שעברו את מוראות השואה והחזיקו באמונתם גם ברגעים הכי קשים. יש לנו הזדמנות לתת את חלקנו בקידוש השם העצום הזה.
זה מדהים לדעתי, שהתחרות הזו קמה והיתה.
ולנו כבעלי מקצוע ואמנים יש את האפשרות לקחת חלק בזה.
הקב"ה חנן אותנו בכשרון, ויש לנו הזדמנות לקדש שם שמים בעזרת הכשרון הזה.
אני חושבת שפה זה מתחיל ופה זה נגמר.
כן 35 ש"ח, לא 35 ש"ח, תכל'ס - מה אתם עושים עם זה.

• הוסף לסימניות
אני אישית לא חשבתי ועדיין אני לא חושבת שיש בעיה עם גביית תשלום, אנחנו בתור מעצבים יכולים לתרום מהכישרון שחנן אותנו ה' בעיצוב כרזה לזכר השואה, כרזה שתעצים את העם היהודי שתראה לכל העולם שהנה אנחנו כאן למרות הכל, פורחים, מקימים משפחות וגדלים..להראות במסר העיצובי שלנו על הגבורה היהודית שתמיד נשארת. זו תרומה קטנה מאוד לאנשים גדולים מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה