עזרה שיחות מאירופה

• הוסף לסימניות
אני נוסעת אי"ה לאירופה אשמח לקבל את עזרתכם מה אני אני עושה עם פלאפון משם שיהיה לי מחיר זול מאד אולי מספר ישראלי או כדו'
תודה רבה

• הוסף לסימניות
כמה שידוע לי - לעבור לימי הנסיעה לגולן טלכום

• הוסף לסימניות
חשוב מאוד לדעת אנחנו נפלנו בזה
חדש בגולן מהשנה: חודש ראשון 100 שיחות (זה טיפה) והחל מחודש שני 500 דקות.
אז אם את נוסעת עוד יותר מחודש, תתחילי עכשיו ואז יהיה לך מספיק דקות!

• הוסף לסימניות
חשוב מאוד לדעת אנחנו נפלנו בזה
חדש בגולן מהשנה: חודש ראשון 100 שיחות (זה טיפה) והחל מחודש שני 500 דקות.
אז אם את נוסעת עוד יותר מחודש, תתחילי עכשיו ואז יהיה לך מספיק דקות!
מה אני עושה קונה סים של גולן?

• הוסף לסימניות
נסענו לפני שבועיים לשוויץ, המליצו לנו לקחת בשדה תעופה 019.
קנינו שם דקות שיחה וכששהינו בחול קנינו דקות נוספות, 50 דקות עלו 30 ש"ח ו100 דקות - 50 ש"ח. השיחות הינם לארץ וגם מקומיות.
מקבלים מס' ישראלי וכרטיס סים ללא עלות, שיחות נכנסות חינם.
לא מתאים למכשיר כשר, ניתן גם לקנות נפח גלישה.

• הוסף לסימניות
נסענו לפני שבועיים לשוויץ, המליצו לנו לקחת בשדה תעופה 019.
קנינו שם דקות שיחה וכששהינו בחול קנינו דקות נוספות, 50 דקות עלו 30 ש"ח ו100 דקות - 50 ש"ח. השיחות הינם לארץ וגם מקומיות.
מקבלים מס' ישראלי וכרטיס סים ללא עלות, שיחות נכנסות חינם.
לא מתאים למכשיר כשר, ניתן גם לקנות נפח גלישה.
אפשר גם בחנות רגילה?
והאם לא מתאם למכשיר כשר?

• הוסף לסימניות
ההגבלות בגולן ממה שאני יודע זה רק בסים לא כשר, אם לוקחים חבילה כשרה ללא הגבלה כולל חול (איזה 70-80 שקל) אז אין שום הגבלות

• הוסף לסימניות
אם את בסלקום - יש להם חבילה לכשרים
את נשארת עם אותו מכשיר ואותו סים שלך

• הוסף לסימניות
שווה לבדוק בפרטנר יש להם חבילות גם 'כשר' שנקרא פספורט לשיחות נכנסות ויוצאות מחו''ל לארץ מה שלדעתי שווה זה חבילה ב299 ש''ח (ברכישה באתר) ומקבלים 1000 דק' שיחה יוצא 30 אג' לדק' וזה תקף ל30 יום לניצול. יש להם חבילות יותר קטנות שווה לבדוק

• הוסף לסימניות
למי שמתעניין, הזמנתי השבוע בגולן סים כשר עלות הסים 49 ש"ח שיחות ללא הגבלה כניסה ויציאה (חו"ל) ב79 ש"ח לחודש, אחת הפקידות אמרה לה שזה מוגבל ל45 יום, לי זה לא משנה, כי אני מתכננת לבטל אותו בעז"ה כשאני חוזרת
אני חושבת שזה הכי זול מכולם
ד.א. מישהו יודע אם למתקשר אלי עולה יותר משיחה רגילה, הוא הרי לא יודע שזה בכלל בחו"ל כי זה מספר ישראלי רגיל?

• הוסף לסימניות
יש סים של הוט מובייל ב50 שח ל 2 גיגה וכל דקת שיחה 90 אג או של דואר ישראל בעלות 75 שח ל100דק ו1 גיגה ובתוספת 50שח מקבלים עוד 3 גיגה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה