מה אני עושה קונה סים של גולן?חשוב מאוד לדעת אנחנו נפלנו בזה
חדש בגולן מהשנה: חודש ראשון 100 שיחות (זה טיפה) והחל מחודש שני 500 דקות.
אז אם את נוסעת עוד יותר מחודש, תתחילי עכשיו ואז יהיה לך מספיק דקות!
אפשר גם בחנות רגילה?נסענו לפני שבועיים לשוויץ, המליצו לנו לקחת בשדה תעופה 019.
קנינו שם דקות שיחה וכששהינו בחול קנינו דקות נוספות, 50 דקות עלו 30 ש"ח ו100 דקות - 50 ש"ח. השיחות הינם לארץ וגם מקומיות.
מקבלים מס' ישראלי וכרטיס סים ללא עלות, שיחות נכנסות חינם.
לא מתאים למכשיר כשר, ניתן גם לקנות נפח גלישה.
זה משנה?איפה באירופה?
תלוי מה רוציםזה משנה?
יש אפשרות של סים כשר?ההגבלות בגולן ממה שאני יודע זה רק בסים לא כשר, אם לוקחים חבילה כשרה ללא הגבלה כולל חול (איזה 70-80 שקל) אז אין שום הגבלות
למה לא? אפשר לקחת את הטלפון הכשר מישראל והוא אמור להמשיך לעבוד.יש אפשרות של סים כשר?
השבוע ביררתי וגולן הפסיקו עם הללא הגבלה לא משנה כשר או לאההגבלות בגולן ממה שאני יודע זה רק בסים לא כשר, אם לוקחים חבילה כשרה ללא הגבלה כולל חול (איזה 70-80 שקל) אז אין שום הגבלות
רק שימי לב שהסים של גולן עולה כסף, ולא ניתן "להקפיא" אותו לשימוש חוזר. כלומר הוא חד פעמי.מה אני עושה קונה סים של גולן?
עולה לו שיחה רגילה!!!!!ד.א. מישהו יודע אם למתקשר אלי עולה יותר משיחה רגילה, הוא הרי לא יודע שזה בכלל בחו"ל כי זה מספר ישראלי רגיל?
אפשר קצת יותר פרטים???אני מכירה באנגליה חברה ששולחת סים לארץ עם שיחות מאוד זולות גם פנימיום וגם לארץ - לא מכירה דברים אחרים
אני גם ארויח כסף מלשלוח לך את הסים הזה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים