יהיה בסדר !!!!!!!
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אשמח לפרטים תודה
בדיוק מודיעין רלוונטי עבורי אבל אני מתכוון לדחות בכמה ימים אם לא יותר ......פשוט מסובך אתר עברתי ....בחלק מהמקומות (במודיעין אני יודע..) אפשר להגיע לאו דווקא בשעה שקבעת העיקר באותו יום תלוי בעומס.
יתכן אבל לא ידוע לי .. לכן שואל וא''כ אז איך מבטלים ???עד 24 שעות קודם אפשר לדחות לא???
מקווה שזה יעזור לךיתכן אבל לא ידוע לי .. לכן שואל וא''כ אז איך מבטלים ???
אם מודיעים 24 שעות מראש אפשר לקבוע לתאריך אחר בלי לשלם עוד פעםלא הודיעו שמה ?
זהו זה העניין אני בפחות מ- 24 שעות קודם....אם מודיעים 24 שעות מראש אפשר לקבוע לתאריך אחר בלי לשלם עוד פעם
לי הנציגה אמרה לשלוח אישור מחלהאני התקשרתי כמה שעות לפני התור שלי (לא זוכרת עם זה היה באותו יום או לילה לפני אבל ודאי פחות מ24 שעות)
והנציגה כמובן אמרה שא"א אבל שכנעתי אותה והיא החליפה לי בסוף את התור ליום אחר בלי חיוב נוסף,
כך שלדעתי כדאי לך לנסות לשכנע את הנציגה בטלפון.
וואי תודה !! שכנעת !! אנסה שוווה !!!אני התקשרתי כמה שעות לפני התור שלי (לא זוכרת עם זה היה באותו יום או לילה לפני אבל ודאי פחות מ24 שעות)
והנציגה כמובן אמרה שא"א אבל שכנעתי אותה והיא החליפה לי בסוף את התור ליום אחר בלי חיוב נוסף,
כך שלדעתי כדאי לך לנסות לשכנע את הנציגה
גם לי היא אמרה את זה בהתחלה,לי הנציגה אמרה לשלוח אישור מחלה
בדיוק עכשיו אח שלי הלך לתאוריה בלי ללמוד רק רפרף ונכשלאוקיי תודה ! בדקתי ומראה שאפשר עד 24 שעות ! כרגע אני לא מוכן חצי מחומר אפי' שלא למדתי הכל אם אני לומד פעם אחת הכל שווה לי ללכת למבחן ? אפי' שרוב הסיכויים שלא אעבור אבל לסיכוי שכן זה שווה או שאין סיכוי כלל ? והאם יש בזה השחרה ?? אם אני לא עובר ???
תודה על העדכון באמת מעודד אותי לדחות, תודהבדיוק עכשיו אח שלי הלך לתאוריה בלי ללמוד רק רפרף ונכשל
תתעקש לדחות..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: efrat1, DvoraVidman ו-אחת_אחרת3 //