מידע שימושי שיין "SHIEN" שינו את כללי המשחק שימו לב לא ליפול בפח

אהה אז אני לא היחידה...
איזה דיל עשית עם שיין? 😜
חחח
קונה שם כל הזמן הכל מהכל.. הבית שלי תוצרת שיין טהורה
יש לי איתם איזה שת"פ מענין פרטי כבר הרבה מאד שנים אבללא נראה לי קשור
כרגע יש לך קוד קופון זמין של 35%?
הקוד שכתבתי לך למעלה. עובד לי בלי הגבלה

גם בסכומים נמוכים?
או שאין אצלך כזה דבר ;)
פעם אחת קניתי ב 1.58 :LOL:
אבל רוב ההזמנות שלי הן מאות פלוס.
אני פשוט מחזירה המון! קונה מכל מוצר כמה דגמים/צבעים/מידות כדי שבוודאות משהו יהיה טוב.
כמובן שיש קטגוריות שאני לא צריכה להחזיר מרוב חרישה שם כמו בגדי ילדים ונעליים

קופונים מזדמנים..
אם את הרמה 3 וקונה הרבה תקבלי כל הזמן קופונים למשלוח חינם מכל סכום.
אני מבינה שאת מהסוג שכששואלים את הילדים שלך מאיפה הבגד היפה שלהם הם עונים "מהדואר"..

אני מבינה שאת מהסוג שכששואלים את הילדים שלך מאיפה הבגד היפה שלהם הם עונים "מהדואר"..
חחח
יותר- אמא כבר הזמנת לנו א ב ג?
הדגש על המילה הזמנת ולא קנית..
אני עומלת קשות להחדיר בהם שגם זה עולה כסף וזה לא בחינם
אבל הם מכירים את המילה שיין מצוין. מה שהם לובשים חודש אחרי חצי שכונה מעתיקנית מהם

פעם אחת קניתי ב 1.58 :LOL:
אבל רוב ההזמנות שלי הן מאות פלוס.
אני פשוט מחזירה המון! קונה מכל מוצר כמה דגמים/צבעים/מידות כדי שבוודאות משהו יהיה טוב.
כמובן שיש קטגוריות שאני לא צריכה להחזיר מרוב חרישה שם כמו בגדי ילדים ונעליים
החזרה לא עולה כסף? מכל סכום?
וזה לא מסורבל להחזיר? כל פעם ללכת לדואר..

יאאא גם אני רוצה קופון שווה.... למי יש להציע לי? בלי לעשות קניה גדולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה