אליינה גילברט
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אז אני באמת לא יודעת.כן, הוספתי מוצרים והמחיר יורד, אבל רק עד ל 20 אחוז. כי זה הקופון שזמין לי (מסכום מסויים)
עכשיו אני מבינה למה כולן מבקשות להזמין דרכי
חחח יוצא להן יותר זול
אז אני באמת לא יודעת.כן, הוספתי מוצרים והמחיר יורד, אבל רק עד ל 20 אחוז. כי זה הקופון שזמין לי (מסכום מסויים)
אהה אז אני לא היחידה...אז אני באמת לא יודעת.
חחח יוצא להן יותר זול
חחחאהה אז אני לא היחידה...
איזה דיל עשית עם שיין?![]()
הקוד שכתבתי לך למעלה. עובד לי בלי הגבלהכרגע יש לך קוד קופון זמין של 35%?
גם לך אין דמי משלוח?אז אני באמת לא יודעת.
חחח יוצא להן יותר זול
לא עולה לי משלוחגם לך אין דמי משלוח?
חשבתי שאני יחידת הסגולהלא עולה לי משלוח
גם בסכומים נמוכים?לא עולה לי משלוח
זה לא פייר!!!חשבתי שאני יחידת הסגולה
יכולה לקנות גם ב5 ש"ח בלי דמי משלוח בכל רגע נתון
קופונים מזדמנים..זה לא פייר!!!
איך מקבלים את זה?
פעם אחת קניתי ב 1.58גם בסכומים נמוכים?
או שאין אצלך כזה דבר![]()
אני מבינה שאת מהסוג שכששואלים את הילדים שלך מאיפה הבגד היפה שלהם הם עונים "מהדואר"..קופונים מזדמנים..
אם את הרמה 3 וקונה הרבה תקבלי כל הזמן קופונים למשלוח חינם מכל סכום.
אז כנראה בגלל שאת רמה 3 נותן לך את הקופון 35% ללא הגבלה.קופונים מזדמנים..
אם את הרמה 3 וקונה הרבה תקבלי כל הזמן קופונים למשלוח חינם מכל סכום.
חחחאני מבינה שאת מהסוג שכששואלים את הילדים שלך מאיפה הבגד היפה שלהם הם עונים "מהדואר"..
החזרה לא עולה כסף? מכל סכום?פעם אחת קניתי ב 1.58
אבל רוב ההזמנות שלי הן מאות פלוס.
אני פשוט מחזירה המון! קונה מכל מוצר כמה דגמים/צבעים/מידות כדי שבוודאות משהו יהיה טוב.
כמובן שיש קטגוריות שאני לא צריכה להחזיר מרוב חרישה שם כמו בגדי ילדים ונעליים
שווה לגור לידךמה שהם לובשים חודש אחרי חצי שכונה מעתיקנית מהם
אני S2אז כנראה בגלל שאת רמה 3 נותן לך את הקופון 35% ללא הגבלה.
וואי איזה שווה!!!
@whitestar גם לך יש תמיד את קופון 35% זמין?
לכי תדעי..שווה לגור לידך
קטלוג של שיין בלייב
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים