תח"צ שימו לב!! פיצוי על חופשי חודשי בזמן המלחמה

• הוסף לסימניות
קיבלתי מייל עם שני מספרי רב קו. אחד שלי ועוד מספר רב קו שאין לי מושג של מי הוא.
איך אוכל לדעת?
ועוד שאלה - משום מה רשום על הרב קו הזה שיש אפשרות לקבל 6 ימי זכאות. למה לרב קו שלי אין את האפשרות הזאת?

• הוסף לסימניות
האם תקף גם לחופשי שנתי?
תיקון:
כן.
1752761715336.png

• הוסף לסימניות
איך אוכל לדעת?
כנראה מישהו הטעין מהמחשב שלך, אפשר לנסות לברר אצל בני הבית, או ליידע אותם על כך...
ועוד שאלה - משום מה רשום על הרב קו הזה שיש אפשרות לקבל 6 ימי זכאות. למה לרב קו שלי אין את האפשרות הזאת?
מסתבר שרב קו אחד מוטען עליו חו"ש ורב קו שני חו"ח - על החו"ח מקבלים את מס' הימים שהפסידו באותו החודש.

• הוסף לסימניות
אני אתמול הטענתי חופשי חודשי והיום קבלתי את ההודעה הזו.
אז מתי אני יכולה להטעין את הפיצוי? הרי כבר שילמתי על חופשי חודשי החודש
תודה לעונים

• הוסף לסימניות
יש לנו 3 חו"ח וקיבלתי את ההודעה רק על 2 מהם. אני לא יודעת אם השלישי היה בתוקף בזמן המלחמה
לפי מה זה הולך?

• הוסף לסימניות
איך אוכל לדעת?
יכול להיות זה היה חופשי חודשי שהסתיים 6 ימים לאחר תחילת המלחמה

• הוסף לסימניות
יש לנו 3 חו"ח וקיבלתי את ההודעה רק על 2 מהם. אני לא יודעת אם השלישי היה בתוקף בזמן המלחמה
לפי מה זה הולך?
ניתן לבדוק בקישור המצורף ע"פ מספר רב קו
תמיד אפשר גם לראות היסטוריית טעינות

• הוסף לסימניות
במקרה שעשיתי אתמול חופשי שנתי, אפשר להעביר את הזכוי לבן משפחה? בן זוג או אחד הילדים?

• הוסף לסימניות
לפי מה זה הולך?
לכאורה זה מעודכן אוטמטי אצלם לפי ת.ז ומי שהיה לו בתקופת המלחמה יקבל הודעת זיכוי

אני קבלתי על כל הילדים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה