- הוסף לסימניות
אני מכיר את האנשים שנשארים מידי יום בתחנות בשעות 13:30/16:30 ובסה''כ רוצים להגיע לבני ברק בקו 981,אף אחד לא אמר שיש תחבורה טובה לצפת, ההפך הוא הנכון.
אבל זה לא בגלל הכמות (הגדולה, אגב) של התושבים שגרים שם אלא בגלל הכמות של האנשים מבחוץ שמגיעים לשם.
תכלס במשך השבוע האוטובוסים לא מפוצצים
אז על מה אתה מדבר שהאוטובוסים לא מפוצצים, אתה יודע שקו 981 הוא קו מפוצץ ברוב היום(דו כיווני), ומשרד התחבורה מודע לעניין, רק שאין כסף...(במכתבים רשמיים).
אז אני יצרף לך את הנתונים של שני הקווים ותראה מי צודק(מאתר מר-קו), זה ממוצע של נוסעים, תוריד את אלה שלא משלמים ותוריד ילדים, וזה התוצאה...(אני לא יודע מי השווה לכם ל-402, כנראה שכחת איך הוא נראה)
אתמול(מוצ''ש) היה קטסטרופה מכיוון ירושלים ומאשדוד אנשים נסעו את כל הארץ בשביל להגיע לצפת.עיקר העומס הוא בסופש ואז באמת קטסטרופה.
בושה, אין עם מי לדבר.
נכון, אבל אם היה תחבורה יותר סבירה היו יותר נוסעים ממה יש היום,רוב תושבי צפת פחות נוסעים לשמחות וכו' במרכז, (אגב זה תקף לכל הפריפריה וגם תושבי אופקים נתיבות חיפה ועפולה נוסעים פחות). עיקר הצורך של תושבי המקום הוא לקניות ולמוסדות ועל זה המצב הקיים פחות או יותר עונה על הצרכים.
הם מלאים מ-מ-ש, וגם שאם יהיו יותר קווים ישירים אולי הציבור יחזור לנפוש , העסקים משוועים כאן לתיירים רק שאין תחבורה ישירה ואנשים אין להם כח לשרוף יום בשביל לנסוע לצפתאכן לצפת מגיע מחבורה ציבורית יומית לכל ערי הארץ כי זה יעזור לפריפריה להתפתח אבל אני לא יודע עד כמה יהיה ריווחי הקווים האלו כרגע
אף אחד לא אמר שזה מאריך את הדרךובכל מקרה הנסיעה דרך 443 לא באמת מאריכה את הדרך (מלבד הבידוק במחסומים מתי שהוא נעשה באופן רשלני)
זה חסם את האפשרות שקו 982 יתבטל לגמרי, וכך תמיד שצריך קו תגבור החברה שולחת את ה982 המאסף כי למה לא לעשות עוד קצת כסף על הדרך(תרתי משמע).כך שבסה"כ זה כן שדרוג לתחבורה הצפתית הקיימת (לא שזה השדרוג הרצוי אבל זה בהחלט הרע במיעוטו).
וכן חסם את האפשרות לקו ישיר למודיעין עילית,
אז כל הציבור הצפתי ממש מאוכזב מהמהלך, לעומת קווי רכסים, נוף הגליל שהם קווים ישירים למודיעין עילית, בלי להסתובב בכל הארץ.
הנושאים החמים