- הוסף לסימניות
קר שם במיוחד הכל פתוח....ינסה זאת הערב.
אם כי במזג אוויר הסגרירי של היום זה לא יהיה תענוג גדול. קרררר.
ומה, נגזר עליו לכתת את רגליו כל לילה מעתה ועד עולם?
אולי שינסה לעצור טרמפים?
בבית שמש זה נפוץ.....
קר שם במיוחד הכל פתוח....ינסה זאת הערב.
אם כי במזג אוויר הסגרירי של היום זה לא יהיה תענוג גדול. קרררר.
ומה, נגזר עליו לכתת את רגליו כל לילה מעתה ועד עולם?
"כל הארץ שלו היא; ונתנה לאשר ישר בעיניו. ברצונו נתנה להם, וברצונו נטלה מהם ונתנה לנו". (הרש"י הראשון בתורה)אותו סיפור עם 412
שתושבי דולב התרגלו להשתמש בו
ועכשיו נותרו ללא תחבורה לתל אביב בכלל....
וכל רמה חדשה שבונים הם מאריכים עוד את הקויםלמיטב ידעתי בבית שמש נושא התח''צ בעייתי מאד
והשותפים לבעיה הם סגן השר הנכבד
ועוד עובד עיריה ב. ל. שאחראי על תח''צ
הם מנסים להפוך את בית שמש לירושלים שתח''צ בין עירונית עוברת רק במסלול מרכזי
אני רואה שאתם לא לבד:אתה באמת לא רואה הבדל בין מי שמעולם לא קיבל סוכריה לבין מי שקיבל סוכריה ועשקו אותה ממנו כדי להעניק אותה לאחרים מקושרים ממנו?
קווי בני ברק ומודיעין עיליתוכל רמה חדשה שבונים הם מאריכים עוד את הקוים
במקום להוסיף קוים
חלם בהתגלמותו
בירושלים היום זה עובד יפה,למיטב ידעתי בבית שמש נושא התח''צ בעייתי מאד
והשותפים לבעיה הם סגן השר הנכבד
ועוד עובד עיריה ב. ל. שאחראי על תח''צ
בירושלים זה עובד יפה מבחינה תפעולית לחברות.בירושלים היום זה עובד יפה,
נכון, לא הכי נוח לאלו שהתרגלו שהתח"צ עוהד מתחת לבית שלהם, אבל כל השאר הרוויחו היום לא מסתובבים בעיר קרוב לשעה בשביל איסוף.
אני גר בעפולה,
כמעט כל התח"צ שמגיעה מחוץ לעיר מסיימת בתחנה מרכזית/מיקום דומה, וישנם קוים שעושים מסלול מרכזי בעיר [על הכביש לכיוון טבריה, 65 הישן, למי שמכיר],
כך זה בכל מקום נורמלי בארץ, למעט בכמה ערים חרדיות, בהן האוטובוסים מסתובבים תמיד בהרבה רחובות,
המציאות היא, שכשאני נוסע לירושלים/רמת גן/חיפה/נוף הגליל/טבריה/בית שאן/בית שמש/אחר, אני צריך אוטובוס לתחנה מרכזית, ובחלק מהקוים לרדת מביתי כעשר דקות ברגל/עשרים דקות עם מזוודה ועגלה,
ואותו דבר בחזור, התח"צ הפנימית מסתיימת באזור 12, ומי שחוזר אח"כ יורד בתחנה מרכזית או לכל היותר בכביש הראשי סמוך לשכונתו, ומתמודד, או הולך ברגל [מהמרכזית זה לא מעשי, יותר משעה הליכה] או לוקח מונית,
וכך זה תמיד, ברוב הערים בארץ, שבלילה אין שירות עד הבית, אלא לנקודות מרכזיות בעיר,
ואני לא מבין מה הרעש,
אני נוסע די הרבה לירושלים, וחוזר מאוחר, בד"כ בקו 959 שממשיך לטבריה, ויורד בכניסה לשכונה, ומשם מטפס ברגל עד הבית, כעשרים דקות או במהירות רבע שעה, ואני לא גר בקצה השכונה אלא באמצעה בדיוק, וגם אני עם אשה וילדים ועגלות ומזוודה, ועייף בסוף יום או אחרי שבת, ובוחר אם להיסחב ברגל או לשלם 50 ש"ח בערך על מונית,
ככה זה החיים, או שמתמודדים עם מגבלות התח"צ או שקונים רכב.
אני יכול להביא עוד דוגמאות, אם זה יעזור להסבר העקרון, שתח"צ לא מונגשת בלילה.
יש בערים לא חרדיות קווים בין עירוניים עם חלופות,יותר מדוייק, מישהו שקיבל סוכריה כל יום והפסיקו לתת לו, לא שלקחו לו משהו.
אם זה באמת לא טעות בשיקול הדעת של משרד התחבורה אלא עיוות מפני הטיות לא ענייניות ושיקולים זרים, זה פשע בלי קשר לכמה רמת הסבל של האנשים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //