BREAKING NEWS
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
לבת שלי השיניים נצבעו בלכלוך שחור והשיננית אמרה שזה קורה בגלל חידק ואין מה לעשות זה כל הזמן יחזור וצריך להגיע כל חודשיים לשיננית האם מישהו מכיר דרך לטפל בזה?
פעם בחצי שנה שיננית וצחצוח שיניים יומיומי עוזר להפחית את השחור הזה ובד"כ בשיניים הקבועות כבר אין את זה.לבת שלי השיניים נצבעו בלכלוך שחור והשיננית אמרה שזה קורה בגלל חידק ואין מה לעשות זה כל הזמן יחזור וצריך להגיע כל חודשיים לשיננית האם מישהו מכיר דרך לטפל בזה?
גם הבן שלי ככה.
הרופ"ש אומר שזה חיידק טוב שגובר על חיידק העששת, וכל עוד הוא נמצא- מונע חורים...
כמה שזה לא אסטטי, זה טוב![]()
אז אצלי זה בשיניים קבועות מעולם לא סבלתי מזה בתור ילדה ולפני כמה שנים זה התחיל לחגוג לי בפה...פעם בחצי שנה שיננית וצחצוח שיניים יומיומי עוזר להפחית את השחור הזה ובד"כ בשיניים הקבועות כבר אין את זה.
הולכת לנסות, מענייןלנו אמרו להשתמש במי פה של ליסטרין בצבע לבן ולהחליף מברשת כל חודש עזר פלאים!!
מה באמת עושים עם השחור הזה?
הופיע לי פתאום באמצע החיים ולא עובר
מה ניתן לעשות?.. יש כאן מישהו שעבר לו לחלוטין?
מחכה לשמוע..
מצאתם פיתרון יעיל לזהאז אצלי זה בשיניים קבועות מעולם לא סבלתי מזה בתור ילדה ולפני כמה שנים זה התחיל לחגוג לי בפה...
והלואי וזה היה מונע לי חורים לא עושה רושם כזה בכלל.
אגב אפשר לשפשף את זה עם ברזלית (מה שמקרצף את הסירים, כן?) זה מוריד את זה אבל השיננית אמרה לי שזה יכול לפגוע באימייל של השן אז לא יותר מידי...
הולכת לנסות, מעניין
גם לי אמרו את זה וזה פשוט פלאים אחרי שהלכתי לשיננית התחלתי להשתמש במשחה של פוראוור ומאז ממש עוזר לפחות שנה +לא חוזרשמשחת שיניים של פראוור הורידה כתמים כאלו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //