נכתב ע"י naamah:א. אני אישה ולא גבר.
ב. אתה זה שביקשת ביקורת בונה...
ג. "רימית" כי לא השתמשת רק בצורות בסיסיות כמו שהוגדר לך.
ד. ברור לי שזו עבודה מאוד מושקעת. אין לך מה להתגונן כי אני רק מנסה לעזור ולקדם אותך.
ה. ברור לי שהזעת והתאמצת. אני התכוונתי לזיעה ומאמץ במובן של להיצמד נטו להגדרות התרגיל, מה שלא עשית.
ו. מה שאתה "יודע" זה שימוש בתוכנה גרפית, אבל כאן אתה לומד עיצוב, לכן המלצתי שתנסה לשכוח מה שיותר ממה שאתה כבר "יודע" כשאתה ניגש לתרגיל.
ז. בהצלחה!
נכתב ע"י אברהמי גרינשטיין;723936:אנחנו לא לומדים כרגע עיצוב
נכתב ע"י אברהמי גרינשטיין;723936:בכל מקרה, תודה על ה"התייחסות".
נכתב ע"י naamah;723942:כותרת הודעתך: "שיעורי בית לשיעור ראשון בקורס עיצוב גרפי"
אכן, תגובות מעין אלו הורגות את החשק לעצור את יום עבודתי העמוס, ו"להתייחס".
נכתב ע"י דויד א;723960:יפה מאוד!!!!!!!!
רואים שזה אצלך
הכוונה של נעמה היא:
שאם רצית לעשות עננים אז לא להשתמש עפ ה- פן טול
כי כפי שאני זוכר מלמדים את זה בשיעור 2
החכמה היא, לדעת לנצל את הצורות הבסיסיות בשביל להגיע לתוצאה של ענן.
ולזה היא התכוונה, שום דבר מעבר.
הנה דג' קטנה איך לנצל רק את כלי האליפסה כדי ליצור ציפור בלי פן טול
צפה בקובץ המצורף 118089
נכתב ע"י דויד א;723973:הכוכב שיצרת
גאוני!
איך הגעת לזה?
נכתב ע"י יונה יונה;723984:התאפקתי.... התאפקתי.... התאפקתי.....
אני לא רוצה לקלקל ת'חגיגה אבל..... באמת, והשאלה מופנית לכל הגולשים:
אתם לא חושבים שזה קצת מוגזם להעלות כזה דבר לביקורת? סליחה... לקבלת מחמאות,
עבודה יפה מאוד לשיעור ראשון, לא אמרתי שלא, אבל.... את המקסים מעולה וכו... תשאיר למורה ולחברי הקבוצה...
הפורום כאן מיועד לעבודות קצת יותר מתקדמות, לא?
וסליחה אם פגעתי, זה הקש ששבר את גב הגמל......
נכתב ע"י יונה יונה;724000:ואם הוא יקבל כאן מאות מקסים!!! נהדר וכו וכו.... לאן זה יקדם אותו יותר?
לדעתי, בכזה שלב מספיק לקבל הארות והערות מהמורה ומחברי הקבוצה.
אבל אני רק שאלתי ומענין אותי לשמוע כאן דעות לכאן ולכאן, כי לדעתי פורום עיצוב גרפי סובל קלות מחוסר רמה, האם עוד כמה סבורים כך?
נכתב ע"י יונה יונה;724032:ליבי,
לא הבנתי, את בעדי או נגדי?
לא נראה לי שהוא בעל סטודיו לעיצוב....
והשאילה היא גם יותר כללית על כל הפורום....
נכתב ע"י דויד א;724117:אני חושב שהפורום נועד דווקא למתחילים
וגם אם יחטפו קצת לא נורא, סופו של דבר זה ישתלם
ככל שמתקדמים כבר פחות מעלים לחוו"ד כי זה (די) מיותר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים