כללי שיעורי בית לשיעור ראשון בקורס עיצוב גרפי, אשמח לשמוע חוו"ד וביקורת בונה

• הוסף לסימניות
מקסים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah:
א. אני אישה ולא גבר.
ב. אתה זה שביקשת ביקורת בונה...
ג. "רימית" כי לא השתמשת רק בצורות בסיסיות כמו שהוגדר לך.
ד. ברור לי שזו עבודה מאוד מושקעת. אין לך מה להתגונן כי אני רק מנסה לעזור ולקדם אותך.
ה. ברור לי שהזעת והתאמצת. אני התכוונתי לזיעה ומאמץ במובן של להיצמד נטו להגדרות התרגיל, מה שלא עשית.
ו. מה שאתה "יודע" זה שימוש בתוכנה גרפית, אבל כאן אתה לומד עיצוב, לכן המלצתי שתנסה לשכוח מה שיותר ממה שאתה כבר "יודע" כשאתה ניגש לתרגיל.
ז. בהצלחה!

א. סליחה.
ב. נכון, ולכן רציתי שתסבירי מה הבעיה.
ג. השתמשתי רק בצורות בסיסיות אם יש משהו שנראה לך שהוא לא צורה בסיסית תגידי לי ואני אענה לגופה של צורה (יש צורות שעוותו עם "חץ לבן" שגם זה למדנו בשיעור...)
ד. לא התגוננתי, ביקשתי הסבר.
ה. כנ"ל ג-ד.
ו. עיצוב כרגע אנחנו עדיין לא לומדים אלא רק את השימוש בתוכנה (אני יודע רק פוטושופ וממש לא אילוסטרייטור ויש בהחלט הבדלים), וזה מה שעשיתי תירגול הכלים שלמדנו בתוכנה וליצור ע"י זה עיר.
ז. תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהמי גרינשטיין;723936:
אנחנו לא לומדים כרגע עיצוב

כותרת הודעתך: "שיעורי בית לשיעור ראשון בקורס עיצוב גרפי"

נכתב ע"י אברהמי גרינשטיין;723936:
בכל מקרה, תודה על ה"התייחסות".

אכן, תגובות מעין אלו הורגות את החשק לעצור את יום עבודתי העמוס, ו"להתייחס".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;723942:
כותרת הודעתך: "שיעורי בית לשיעור ראשון בקורס עיצוב גרפי"

אכן, תגובות מעין אלו הורגות את החשק לעצור את יום עבודתי העמוס, ו"להתייחס".

יתכן בהחלט שהכותרת מטעה, אם כי אני לא יודע איך משנים כותרת להודעה קיימת (אולי באמת מישהו יסביר לי....)
לא "אהבתי" את ההתייחסות כי מבחינתי היא לא הייתה במקום ולכן הגבתי כמו שהגבתי, כעת שהבנתי את מקור הטעות-איתך הסליחה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!!!!!!!
רואים שזה אצלך

הכוונה של נעמה היא:
שאם רצית לעשות עננים אז לא להשתמש עפ ה- פן טול
כי כפי שאני זוכר מלמדים את זה בשיעור 2

החכמה היא, לדעת לנצל את הצורות הבסיסיות בשביל להגיע לתוצאה של ענן.

ולזה היא התכוונה, שום דבר מעבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;723960:
יפה מאוד!!!!!!!!
רואים שזה אצלך

הכוונה של נעמה היא:
שאם רצית לעשות עננים אז לא להשתמש עפ ה- פן טול
כי כפי שאני זוכר מלמדים את זה בשיעור 2

החכמה היא, לדעת לנצל את הצורות הבסיסיות בשביל להגיע לתוצאה של ענן.

ולזה היא התכוונה, שום דבר מעבר.

הנה דג' קטנה איך לנצל רק את כלי האליפסה כדי ליצור ציפור בלי פן טול
צפה בקובץ המצורף 118089

אין לי מושג מה זה פן-טול אני השתמשתי בכוכב שעיוותתי אותו עם הכלי "חץ לבן" בשביל ליצור את העננים, בכל מקרה תודה!

• הוסף לסימניות
הכוכב שיצרת
גאוני!

איך הגעת לזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;723973:
הכוכב שיצרת
גאוני!

איך הגעת לזה?

ושוב תודה על המחמאה, לגבי שאלתך איך הגעתי לזה מישהו הראה לי משהו כזה... (ואיתו הסליחה שאני לא זוכר מי זה היה)

• הוסף לסימניות
התאפקתי.... התאפקתי.... התאפקתי.....

אני לא רוצה לקלקל ת'חגיגה אבל..... באמת, והשאלה מופנית לכל הגולשים:

אתם לא חושבים שזה קצת מוגזם להעלות כזה דבר לביקורת? סליחה... לקבלת מחמאות,
עבודה יפה מאוד לשיעור ראשון (בתוכנות) , לא אמרתי שלא, אבל.... את המקסים מעולה וכו... תשאיר למורה ולחברי הקבוצה...
הפורום כאן מיועד לעבודות קצת יותר מתקדמות, לא?

וסליחה אם פגעתי, זה הקש ששבר את גב הגמל......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;723984:
התאפקתי.... התאפקתי.... התאפקתי.....

אני לא רוצה לקלקל ת'חגיגה אבל..... באמת, והשאלה מופנית לכל הגולשים:

אתם לא חושבים שזה קצת מוגזם להעלות כזה דבר לביקורת? סליחה... לקבלת מחמאות,
עבודה יפה מאוד לשיעור ראשון, לא אמרתי שלא, אבל.... את המקסים מעולה וכו... תשאיר למורה ולחברי הקבוצה...
הפורום כאן מיועד לעבודות קצת יותר מתקדמות, לא?

וסליחה אם פגעתי, זה הקש ששבר את גב הגמל......

למה??? בשבילו זו התקדמות גדולה, בשבילך לא.
צריך לכבד את ההתקדמות של כל אחד ולהחמיא למה לא??
הרי לא תכאב לנו היד אם נכתוב: מקסים!!!! נכון?
עניות דעתי.

• הוסף לסימניות
ואם הוא יקבל כאן מאות מקסים!!! נהדר וכו וכו.... לאן זה יקדם אותו יותר?
לדעתי, בכזה שלב מספיק לקבל הארות והערות מהמורה ומחברי הקבוצה.

אבל אני רק שאלתי ומענין אותי לשמוע כאן דעות לכאן ולכאן, כי לדעתי פורום עיצוב גרפי סובל קלות מחוסר רמה, האם עוד כמה סבורים כך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;724000:
ואם הוא יקבל כאן מאות מקסים!!! נהדר וכו וכו.... לאן זה יקדם אותו יותר?
לדעתי, בכזה שלב מספיק לקבל הארות והערות מהמורה ומחברי הקבוצה.

אבל אני רק שאלתי ומענין אותי לשמוע כאן דעות לכאן ולכאן, כי לדעתי פורום עיצוב גרפי סובל קלות מחוסר רמה, האם עוד כמה סבורים כך?

יש הבדל אם בנ"א בתחילת קורס או שהוא בעל סטודיו לעיצוב.
אין שום בעיה להחמיא למישהו שעבד קשה והגיע לתוצאה יפה.

• הוסף לסימניות
ליבי,
לא הבנתי, את בעדי או נגדי?

לא נראה לי שהוא בעל סטודיו לעיצוב....

והשאילה היא גם יותר כללית על כל הפורום....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;724032:
ליבי,
לא הבנתי, את בעדי או נגדי?

לא נראה לי שהוא בעל סטודיו לעיצוב....

והשאילה היא גם יותר כללית על כל הפורום....

לא נגד, אבל אני בעד להחמיא למתחילים, בתנאי שברור שהם מתחילים.
סה"כ אני רואה כאן עבודה יפה.

(התכוונתי שיש הבדל אם מישהי שנקראת מעצבת מדופלמת תעלה את זה לחוו"ד)

• הוסף לסימניות
אין לי שום בעיה שמתחילים מעלים את עבודותיהם לפורום.
ההפך, אני בעד. ככה מתקדמים ולומדים.
מה שהיה כאן זו אי הבנה, אני חשבתי שמדובר על שיעור ראשון בקורס עיצוב (כפי שהשתמע בטעות מהכותרת), בעוד שהכוונה היתה לשיעור ראשון בתוכנת פוטושופ.

• הוסף לסימניות
נעמה צודקת וגם ליבי ויונה צודקות,אין כאן בעד ונגד, הפורום מיועד לשיתוף ולהתקדמות,כידוע פרוג הוא גם לבית ספר למקצועות הקשורים לפורומים, וטבעי שהתלמידים רוצים להשתתף בו. מהר מאוד כולם יהפכו למומחים (כשנכנסתי לפרוג חפרתי קצת אחורה. ופשוט מדהים לראות התקדמויות של רבים מהניקים...)
אחרי הכל, או נכון יותר לפני הכל, כולנו היינו במקום הזה.
מה שכן, מומלץ, שסטודנטים ינהגו כמו אברימי ויכתבו שמדובר בקורס וש"ב כך שמי של מעוניין לא יטרח להיכנס.

• הוסף לסימניות
בעוד שהכוונה היתה לשיעור ראשון בתוכנת פוטושופ.[/QUOTE]
דעתי נעשה באילוסטרייטור.
נזכרתי בש"ב הראשונים שקבלנו, משהו מהסגנון הנ"ל. למדנו רק צורות בסיסיות ריבוע גיעול...
לעומת עבודות שראיתי התוצאה יפה מאד!
הרבה הצלחה...

• הוסף לסימניות
אני חושב שהפורום נועד דווקא למתחילים
וגם אם יחטפו קצת לא נורא, סופו של דבר זה ישתלם

ככל שמתקדמים כבר פחות מעלים לחוו"ד כי זה (די) מיותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;724117:
אני חושב שהפורום נועד דווקא למתחילים
וגם אם יחטפו קצת לא נורא, סופו של דבר זה ישתלם

ככל שמתקדמים כבר פחות מעלים לחוו"ד כי זה (די) מיותר

זה בגלל (אמרתי את זה כבר, אני מרגישה כמו תקליט שבור) שאין כאן קטגוריה של "שיתוף".
ברור שמעצב מנוסה לא יעלה עבודה תחת "חוות דעת".
לעומת זאת, אם היתה קטגוריה של "שיתוף" או משהו בדומה, גם מעצבים מנוסים היו מרגישים בנוח לשתף מעבודותיהם, וכולם כאן היו נתרמים מזה לענ"ד.

• הוסף לסימניות
אני כמתחילה יכולה לאמר שקיבלתי מהפורום המון וזה חסד שיש כאן אנשים בעלי וותק ומקצועיות של שנים שמוכנים לתרום זמן כדי למקד אותך באיזה כיוונים לעבוד כי תיק העבודות היפה שיוצא מזה הוא לבסוף שלך, מה שאומר שיפנו אליך. עכשיו אני לוקחת עבודות במחירים זולים שיוצא לי ממש קצת אם אני מחשבת את ההשקעה, אבל אני שמתי לעצמי למטרה להגיע לתוצאות טובות מאוד וליישם את היכולות שלי והפורום עוזר בזה מאוד ואני יודעת שעלי להגיע לרמה גבוהה שישתלם לאנשים לשלם לי טוב.
הרמה של הפורום ואפילו של המון מתחילים כאן היא לדעתי גבוהה מאוד יחסית למקומון סטנדרטי שבו אני יודעת שהעבודות שלי היו עוברות בשניה, אבל היות ואני מכירה את כישורי אני רוצה שהן יעברו גם כאן.
יש המון אנשים שכל הערה שלהם בסלע ולפי הרוח שבה אדם מגיב אפשר להבין אם בכוונתו לעזור לך באמת או סתם להראות שהוא פי מיליון יותר טוב מאחד שהתחיל אתמול (וזה ממש לא תמיד נכון), ואני יכולה להבין באופן אישי את הרתיעה מהסגנון הזה של התגובות. אף אחד לא מכריח להגיב לכלום ולא על כל דבר בעולם צריך להביע דעה. איפה שאדם יכול לעזור ולהועיל -שיגיב ,ומה שאין בו תועלת לעזור למי שמעלה את העבודה...למה לרשום? זה לא רשת חברתית.
במקרה של נעמה למשל התגובות מקצועיות וקולעות במטרה לעזור, ולמדתי ממנה הרבה הן מתגובות אצלי והן אצל אחרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה