נכתב ע"י תור הזהב;724151:נעמה, אדרבה תתחילי להעלות 'שיתוף' ומקווה שעוד יעשו זאת בעקבותיך, יש לך עבודות באמת מצוינות.
נכתב ע"י naamah;724160:קודם שיוסיפו קטגוריית שיתוף. ואז, בשמחה.
יש דברים שאני מתעצלת להעלות לאתר...
נכתב ע"י ליבי עיצוב;724138:יש המון אנשים שכל הערה שלהם בסלע ולפי הרוח שבה אדם מגיב אפשר להבין אם בכוונתו לעזור לך באמת או סתם להראות שהוא פי מיליון יותר טוב מאחד שהתחיל אתמול (וזה ממש לא תמיד נכון), ואני יכולה להבין באופן אישי את הרתיעה מהסגנון הזה של התגובות. אף אחד לא מכריח להגיב לכלום ולא על כל דבר בעולם צריך להביע דעה. איפה שאדם יכול לעזור ולהועיל -שיגיב ,ומה שאין בו תועלת לעזור למי שמעלה את העבודה...למה לרשום? זה לא רשת חברתית.
במקרה של נעמה למשל התגובות מקצועיות וקולעות במטרה לעזור, ולמדתי ממנה הרבה הן מתגובות אצלי והן אצל אחרים.
נכתב ע"י ליבי עיצוב;724138:יש המון אנשים שכל הערה שלהם בסלע ולפי הרוח שבה אדם מגיב אפשר להבין אם בכוונתו לעזור לך באמת או סתם להראות שהוא פי מיליון יותר טוב מאחד שהתחיל אתמול (וזה ממש לא תמיד נכון), ואני יכולה להבין באופן אישי את הרתיעה מהסגנון הזה של התגובות. אף אחד לא מכריח להגיב לכלום ולא על כל דבר בעולם צריך להביע דעה. איפה שאדם יכול לעזור ולהועיל -שיגיב ,ומה שאין בו תועלת לעזור למי שמעלה את העבודה...למה לרשום? זה לא רשת חברתית.
נכתב ע"י צברית;724286:הסגנון העוקצני/ הומוריסטי בא כדי להוסיף קצת צבע וחיים לפורום,
לא צריך לקחת כל מילה ישר ללב........
.
נכתב ע"י naamah;724094:אין לי שום בעיה שמתחילים מעלים את עבודותיהם לפורום.
ההפך, אני בעד. ככה מתקדמים ולומדים.
מה שהיה כאן זו אי הבנה, אני חשבתי שמדובר על שיעור ראשון בקורס עיצוב (כפי שהשתמע בטעות מהכותרת), בעוד שהכוונה היתה לשיעור ראשון בתוכנת פוטושופ.
נכתב ע"י איילת.ב;724116:בעוד שהכוונה היתה לשיעור ראשון בתוכנת פוטושופ.
דעתי נעשה באילוסטרייטור.
נזכרתי בש"ב הראשונים שקבלנו, משהו מהסגנון הנ"ל. למדנו רק צורות בסיסיות ריבוע גיעול...
לעומת עבודות שראיתי התוצאה יפה מאד!
הרבה הצלחה...
נכתב ע"י דויד א;724117:אני חושב שהפורום נועד דווקא למתחילים
וגם אם יחטפו קצת לא נורא, סופו של דבר זה ישתלם
ככל שמתקדמים כבר פחות מעלים לחוו"ד כי זה (די) מיותר
ומי ידאג שזה לא יגווע אחרי 3 חדשים? כמו כל התתי פורום שעשו עד היום?נכתב ע"י naamah;724160:קודם שיוסיפו קטגוריית שיתוף. ואז, בשמחה.
יש דברים שאני מתעצלת להעלות לאתר...
נכתב ע"י ונתנו10;724479:ומי ידאג שזה לא יגווע אחרי 3 חדשים? כמו כל התתי פורום שעשו עד היום?
נכתב ע"י naamah;724122:זה בגלל (אמרתי את זה כבר, אני מרגישה כמו תקליט שבור) שאין כאן קטגוריה של "שיתוף".
ברור שמעצב מנוסה לא יעלה עבודה תחת "חוות דעת".
לעומת זאת, אם היתה קטגוריה של "שיתוף" או משהו בדומה, גם מעצבים מנוסים היו מרגישים בנוח לשתף מעבודותיהם, וכולם כאן היו נתרמים מזה לענ"ד.
הנ' בכוונה?נכתב ע"י ביקי;724540:ואני הקטנה שואלת "למה"? למה מעצבנים מנוסים לא יכולים להעלות עבודה לחוות דעת? האם זה שהם מעצבים מנוסים אומר שאסור להם לקבל ביקורת? אני מבינה שזה מרגיז לקבלת ביקורת ממתחילים, אבל לדעתי גם מעצב מנוסה תמיד יכול ללמוד מאחרים, ולהיפך יש דברים שהמעצב בתוך העבודה אינו רואה, ודוקא משהו מהצד יכול להאיר את עייניו. ומעבר לזאת, חוות דעת אינה דוקא ביקורת, אלא יכולה להתפרש גם כשיתוף, כמו שקורה בפורומים השכנים - גם בפורום ציור וגם בפורום צילום אני רואה שצלמים וציירים מצוינים מעלים עבודות מעולות וכולם נתרמים מזה, אני בטוחה שגם הם עצמם.
נכתב ע"י ונתנו10;724479:ומי ידאג שזה לא יגווע אחרי 3 חדשים? כמו כל התתי פורום שעשו עד היום?
נכתב ע"י תור הזהב;724723:לנעמה וכל המנוסים,
אולי מכיון אחר? תעלו תוצרים מוכנים, ותשתפו בשיקולים כמו למשל התהליך שלך של בנית לוגו לעיתון רמת גני -קיבלתי אותו וחכמתי.
נכתב ע"י naamah;724754:רמת-גני? פתח-תקוואי למהדרין...
אשקול את הרעיון שלך
אבל האמת היא שאם סוף סוף אשב על לכתוב תהליך עבודה, זה יעלה קודם כל לאתר שלי...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים