עוד משהו יפה ומעניין שעשינו בכיתה ח'.
כל תלמידה קיבלה דף עם הגדים המתחילים במילה מתאים לי... אם המשפט מתאים לה היא סימנה וי.אסור להראות מה שסימנו לחברות.
אח"כ כל ילדה קבלה שקית עם 10 עדשים. והמשחק החל.
כל בת בתורה בוחרת שם ילדה והיא מהמרת על מספר עדשים. לדוגמא. אני מהמרת על 3 עדשים כי ליעל מתאים להיות מנהלת.
אם יעל סימנה וי על משפט זה היא מביאה 3 עדשים לילדה שהימרה. אם לא, המהרמת מפסידה 3 עדשים לטובת יעל.
הרבה מתח , אקשן וצחוקים...
סליחה על ההקפצהזאת ששלחה את הפעילות עם העדשים אפשר לעלות את הקובץ שוב
העליתי מן האוב...עוד משהו יפה ומעניין שעשינו בכיתה ח'.
כל תלמידה קיבלה דף עם הגדים המתחילים במילה מתאים לי... אם המשפט מתאים לה היא סימנה וי.אסור להראות מה שסימנו לחברות.
אח"כ כל ילדה קבלה שקית עם 10 עדשים. והמשחק החל.
כל בת בתורה בוחרת שם ילדה והיא מהמרת על מספר עדשים. לדוגמא. אני מהמרת על 3 עדשים כי ליעל מתאים להיות מנהלת.
אם יעל סימנה וי על משפט זה היא מביאה 3 עדשים לילדה שהימרה. אם לא, המהרמת מפסידה 3 עדשים לטובת יעל.
הרבה מתח , אקשן וצחוקים...
מצרפת לכן קובץ שהכינה לי 'בינה' באדיבותה. כמובן שצריך לעבור לתקן ולהתאים, אפשר להוסיף עוד. בהצלחה.משהו נחמד שהבנות מאוד נהנו.
מכינים כרטיסים עם תמונות כמספר הבנות כפול שתיים. כמו משחק הזכרון.
כל ילדה מקבלת שני כרטיסים שונים. המורה דופקת על השולחן, ולפי כיוון השעון, כל אחת מעבירה כרטיס אחד לחברה שמימינה. איזה כרטיס שהיא רוצה. בו זמנית היא מקבלת ממי שמשמאלה.
מי שיצא לה לקבל תמונה שכבר יש לה, צועקת סריה. עוצרים את הסבב זמנית. והמורה נותנת לה משימה. כיד הדמיון הטובה על המורה. כדאי להכין מראש משימות כמספר הבנות. לאחר מיוי המשימה הבת יוצאת מהמשחק וממשיכים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //