- הוסף לסימניות
נדרשת למסור שיעור חשבון בטלפון לכיתה ד'....
אין לי אפילו כיוון...
אשמח לקבל כל עזרה...
(אורך שיעור כ-10 דק')
אין לי אפילו כיוון...
אשמח לקבל כל עזרה...
(אורך שיעור כ-10 דק')
נראה לי שקשה לתכנת את המערכת הטלפונית.... אבל זה רעיון. אחשוב בכיוון הזה.אולי משחק טלפוני במערכת שילחצו תשובות בפלאפון?
השאלה היא מה זה מראה לוח?לא התנסתי, רק שמעתי ממורה ללשון ששלחה לתלמידות בתוך החומר הלימודי 'מראה לוח' בו היא נעזרת בשעת מסירת השיעור בקו.
אולי יעזור.. לפתוח את הראש..
בהצלחה!
את מורה?השאלה היא מה זה מראה לוח?
חחחחח. ברור שכן.את מורה?
מראה לוח לא נבנה במהלך השיעור אלא הוא אמור להיות מוכן יחד עם המערך שיעור...חחחחח. ברור שכן.
אבל מה זה להכין מראה לוח....
מראה לוח משתנה משיעור לשיעור...
איך אפשר להכין דבר כזה ולשלוח לבנות???
במיוחד שמראה לוח נבנה במהלך השיעור.
כנראה שלא הבנתי למה התכוונה הי!
ברור. אני מכינה בוורד.מראה לוח לא נבנה במהלך השיעור אלא הוא אמור להיות מוכן יחד עם המערך שיעור...
אבל... טורחות לצייר אותו רק סמינריסטיות.
אם כי היתה לי פעם איזה מורה שנתנה את המחשברת שלה לבנות שהיו חסרות והיה שם מראה לוח מדוקדק לכל שיעור...
חוץ מזה שניתן לעשות מראה לוח בפיירפוינט ואז ליצא לפידיאף עם כמה מראי לוח בדף וכו...
כוונתי שמורות "בונות" מול התלמידות את הלוח במהלך השיעור....מראה לוח לא נבנה במהלך השיעור אלא הוא אמור להיות מוכן יחד עם המערך שיעור...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: זריחות ושקיעות, חנה ויטמן, חלומות ירוקים ועוד 55 משתמשים58 //