התייעצות שיעמום קורנה

• הוסף לסימניות
תהילים...
סריגה (יש קורסים ברשת)
צביעת מנדלות
קריאה
מה תחומי הענין שלך?
יש לי עוד הרבה רעיונות...

• הוסף לסימניות
איך אתם מעבירים את הזמן?
משתעממים
שותים
משתעממים
אוכלים
משתעממים
מסתכלים אם אין חדש בפרוג
משתעממים
הגיע זמן מנחה
משתעממים
אוכלים
משתעממים
שותים
וכו......

• הוסף לסימניות
אם יהיה עדיין סגר אחרי פסח ולא יהיה עבודה מה תעשו?

• הוסף לסימניות
בס"ד
לכתוב יומן אישי
להכין מצגת מתעדת
ללמוד דברים חדשים לעשות' ליצור/ להבין
ספורט [גם בבית הבני ברקי] עם תחנות של קפיצות/ שכיבות שמיכה/ משקולות משימורים
תאטרון בובות כולל יצירת הבובות, הקלטת סיפור, המחזה ותיעוד
התמחות בתחום ספציפי [אחרי זיהוי איזה תחום אני בוחר לחזק]
טלפון התעניינות במישהו שאוכל לשמח, להקשיב, לסייע
יצירת קשר אם מישהו חולה שאני יכול לעזור לו

• הוסף לסימניות
תלמדי את עצמך כתיבה בשיטה עיוורת..

• הוסף לסימניות
לי יש שיעורי כושר בזום שלוש פעמים בשבוע, ואני גם לומדת משהו שמענין אותי ממאמרים באינטרנט

• הוסף לסימניות
יש הרבה דברים שאפשר לעשות, הבעיה שבימים האלה אנחנו די מוגבלים עם הרבה מהדברים,
השאלה גם מה מעניין אותך, איזה תחומים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה