התייעצות שיעמום קורנה

• הוסף לסימניות
משתעממים
שותים
משתעממים
אוכלים
משתעממים
מסתכלים אם אין חדש בפרוג
משתעממים
הגיע זמן מנחה
משתעממים
אוכלים
משתעממים
שותים
וכו......
זה ממש חבל שחלק מהעם משתעמם כשהחלק השני קורס מעומס עבודה.....
ואפילו אין אפשרות להגיע אחד לשני לעזור!
(אני עד עכשיו לא סיימתי את הניקיון לפסח. :()

• הוסף לסימניות
הכנתי קאפה ענקית שהייתה לי בבית, בנס...
ים!!!!!!
עם המון גואש, מלח, צדפים, וטוליפ..
יצא מושלם!!!!!!!
לקח המון זמן התכנון והביצוע בפועל..
רק לא חשבתי איפה להניח כשזה מתייבש-
נתקעתי...

• הוסף לסימניות
הכנתי קאפה ענקית שהייתה לי בבית, בנס...
ים!!!!!!
עם המון גואש, מלח, צדפים, וטוליפ..
יצא מושלם!!!!!!!
לקח המון זמן התכנון והביצוע בפועל..
רק לא חשבתי איפה להניח כשזה מתייבש-
נתקעתי...
זה בעיה ולכן אני לא התעסקתי אם דברים מסוכנים פשוט ישבתי להרכיב פאזל של 1000 חלקים ולהדביק אותו לקרטון ביצוע שישב כמו תמונה והקטה שזה ממש גדול וחיפשתי איפה לייבש את זה - נתקעתי...

• הוסף לסימניות
זה בעיה ולכן אני לא התעסקתי אם דברים מסוכנים פשוט ישבתי להרכיב פאזל של 1000 חלקים ולהדביק אותו לקרטון ביצוע שישב כמו תמונה והקטה שזה ממש גדול וחיפשתי איפה לייבש את זה - נתקעתי...

סבבה. אני אחרי שלב 'הייבוש'...
נתקעתי כאן.
חשבתי לצפות את הקאפה הענקית בטפט שקוף..
אך, איך אייצר טפט שקוף בקורנה הזו??
אני ברמות בירושלים.

• הוסף לסימניות
סבבה. אני אחרי שלב 'הייבוש'...
נתקעתי כאן.
חשבתי לצפות את הקאפה הענקית בטפט שקוף..
אך, איך אייצר טפט שקוף בקורנה הזו??
אני ברמות בירושלים.

פשוט מאוד לשפוך שפע של דבק שקוף( לא לבן) על הכל או לקה שקופה שזה יותר מומלץ ואז לחזור לבעיה הקודמת 'הייבוש'

• הוסף לסימניות
תלמדו קצת דברים חדשים
לפי מה שנראה - עולם הדיגיטל (אתרי אינטרנט, חנויות אינטרנטיות וכו' ) - זה השוק החזק עכשיו, אז משתלם לנצל הזדמנויות ולהשתחל אליו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה