נכתב ע"י דודוס;n5102108:האם ליווי לבחירת חומרים כלול במחיר?
נכתב ע"י פיר;n5102865:פרטים לגבי שיפי פוקסמן בבקשה.
נכתב ע"י חחח;n5102154:לא קראתי את כל כל האשכול אבל אני רוצה מאד להמליץ על שיפי פוקסמן. מצוינת מכל הבחינות!!!
אנחנו לקראת סיום בניה ומאד מרוצים! (מהמחיר, מהשירות, מהיחס, מהאנושיות, מהטעם, ועוד..)
יש לה ניק פה בשם דודוס שנראה לי יכול לעזור לכם להתרשם.
אשמח מאד לפרט באישי.
בהצלחה!
נכתב ע"י אפי88;n5101773:זה מחיר זול...אין ספק אבל זה מאד תלוי מי היא ומה הנסיון שהיא מביאה איתה...
אני לקחתי משהי חילונית,די "נחשבת"
שילמתי 9000 על כל מה שכתבת + היא באה איתי לבחור מטבח,אריחים,ריצוף,כלים סניטריים,העמידה לי את כל הריהוט,תיכנוני עבודות גבס(תכננה לנו דברים דקורטיביים+ספריה+ויטרינה),תוכניות פריסה לכל הבית,ייעוץ בלי הגבלה מהטלפון על כל פריט שנקנה כמעט,רק על המטבח ביזבזנו לפחות 7 שעות(2 מפגשים לפחות...)...
נתנה בלי סוף של רעיונות גם אחרי שהחלטנו התחרטנו על משהו והיא הוציאה עוד תוכנית,עבדה מול הקבלן ואנשי המקצוע שהגיעו,הגיעה מספר פעמים לדירה לראות שהכל מבוצע כראוי,ויש עוד המון דברים שנתנה על הדרך...
אני חושבת שאת מה שאת מקבלת היא תימחרה במחיר דומה אולי מעט יותר גבוה..השאלה היא אם זו שאת מדברת עליה היא בעלת נסיון רב כי זה מה שמשחק במקצוע הזה לדעתי.
הטעיות שעושות חסרות הנסיון הן קרטיות ויכולות לעלות לך כסף רב!!! אז תבררי עליה 10 פעמים...
נכתב ע"י אנדי;n5104280:אני עיצבתי גם לשווער ולשויגער (כשהייתי כלה טריה יחסית)
וגם לאחי.
ועכשיו פנה אח נוסף, רק שאני כבר לא כ"כ עושה עיצוב דירות יותר.
הוצאתי היתרים ל- 4 קרובי משפחה, ותמ"א 38 לאחותי ולעוד 2 קרובי משפחה
ושרדנו, והיחסים מצוינים ב"ה
צריך לבצע הפרדת רשויות, להבהיר מראש דברים ולדבר על ענין האי- נעימויות מראש.
המחיר שהיא נתנה לכם נראה מצוין.
לא רואה שכלולה תנכית נגרו מטבח.
מומלץ להוסיף תכנית פריסת אריחים ותכנון ארונות גבס.
נכתב ע"י אפי88;n5101773:זה מחיר זול...אין ספק אבל זה מאד תלוי מי היא ומה הנסיון שהיא מביאה איתה...
אני לקחתי משהי חילונית,די "נחשבת"
שילמתי 9000 על כל מה שכתבת + היא באה איתי לבחור מטבח,אריחים,ריצוף,כלים סניטריים,העמידה לי את כל הריהוט,תיכנוני עבודות גבס(תכננה לנו דברים דקורטיביים+ספריה+ויטרינה),תוכניות פריסה לכל הבית,ייעוץ בלי הגבלה מהטלפון על כל פריט שנקנה כמעט,רק על המטבח ביזבזנו לפחות 7 שעות(2 מפגשים לפחות...)...
נתנה בלי סוף של רעיונות גם אחרי שהחלטנו התחרטנו על משהו והיא הוציאה עוד תוכנית,עבדה מול הקבלן ואנשי המקצוע שהגיעו,הגיעה מספר פעמים לדירה לראות שהכל מבוצע כראוי,ויש עוד המון דברים שנתנה על הדרך...
אני חושבת שאת מה שאת מקבלת היא תימחרה במחיר דומה אולי מעט יותר גבוה..השאלה היא אם זו שאת מדברת עליה היא בעלת נסיון רב כי זה מה שמשחק במקצוע הזה לדעתי.
הטעיות שעושות חסרות הנסיון הן קרטיות ויכולות לעלות לך כסף רב!!! אז תבררי עליה 10 פעמים...
נכתב ע"י אחד ומיוחד;n5104551:יש הבדל בין להוציא היתרים ותמאו"ת זה לא אותו דבר כמו להיפגש אחר כך בוים יום מול הפשלות. וחוץ מזה גם השעות מול הלוקח בתמאות והתרים זה לא כמו עיצוב פנים.
לא?
נכתב ע"י אמא של חני;n5104624:לדעתי, מבחינה מקצועית, בכלל לא רצוי לקחת מישהי לא מהמגזר, כי הראש אחר, הסגנון חשיבה על הפרטים שונה,
ופשוט מדברים בשפה שונה.
נכתב ע"י noas;n5104545:אפשר את הפרטים שלה??
תודה
נכתב ע"י אנדי;n5105082:כתבתי בפירוש שגם עיצבתי, ועוד לשווער ולשיגער וכן לאח שלי, עיצוב פנים מלא, קומפלט של כל הדירה....
אבל האי- נעימות זהה בהיתר ובעיצוב פנים, גם מה שמבקשים ומתכננים בהיתר נבנה בסוף![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים