שיפצתם לאחרונה? קיבלנו הצעת מחיר מאדריכלית. מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
מביאה דברי חברתי שראתה את האשכול כאן:
"תרשו לי לתרום קצת מנסיוני. מכירה מקרוב מעצבת פנים גיסתי, שעשתה עבודה מצוינת לי ולכל אחיותי. יצאנו מרוצים מאד!" אל תמהרו לפסול אפשרות שקרובת משפחה תעצב לכם

• הוסף לסימניות
מנסיון רב עם המון לקוחות. לא ממליץ לחסוך על אדריכלית. אדריכלית טובה מבחינתי היא זו :
אדריכלית שנותנת תכנית מדויקת עם כל הפרטים .
תוכנית ביצוע שמתאימה לשטח במאה אחוז.
אדריכלית שחיה את השטח.
אדריכלית שנותנת שרות כשצריך.
אדריכלית שמבינה את הפרקטיקה ויודעת להתאים את החלום ללקוח ושיהיה בר ביצוע בשטח.

• הוסף לסימניות
אם בני משפחה לא יקחו בהתחלה למה שמישהו אחר יקח?
נראה לי שהכי הגיוני להתחיל עם בני משפחה וכך מתרחבים.
מי יקח מעצבת בלי שום נסיון? ואיך תקבל נסיון אם בני משפחה לא יתנו בה אימון?

• הוסף לסימניות
לאחרונה קרובת משפחתי מתכננת לשפץ מטבח. שילמה לאדריכלית 3 אלף שח.
יש אדריכלות שעובדות עם נגר פרטי. צריך לברר היטב אם זה שווה.

• הוסף לסימניות
כשאת לוקחת קרובת משפחה הרבה פחות מעים "להטריד" אותה שוב ושוב בשאלות..
מנסיון

• הוסף לסימניות
פרטים לגבי שיפי פוקסמן בבקשה.

• הוסף לסימניות
רב צבי, שלחתי לך פרטים באישי.
רק אוסיף, שחשוב שתברר לעצמך עד כמה אתה זקוק למעורבות אדריכלית בשיפוץ. האם רק בתכניות בלבד, או לליווי מקצועי לכל אורך הדרך.
אני אישית שילמתי יותר בשביל ליווי לכל התהליך, ובסופו של יום חסכתי יותר כסף מאשר שילמתי לה.

• הוסף לסימניות
6000 ₪ אינם חינם, והשיפוץ בפועל יעלה הרבה כסף. אני לא הייתי רוצה להגיע מההתחלה בגישה של 'טובה' - היא עושה לנו מחיר, הרי אנחנו משלמים והרבה על כל התהליך ולא שווה לנו להיאלץ אחר כך לעשות שינויים כי איתה לא היה נעים להתעקש/לשנות/לבקש פיצוי.
קחו אותה אם אתם סומכים עליה. לא כי אתם עושים לה חסד, ולא בגלל שהיא עושה לכם טובה. מוטב לשלם פי שתיים מראש ולא להצטער אחר כך .
חוץ מזה, לדעתי היא עשויה מראש להציב גבולות צרים יותר מכיון שאתם קרובי משפחה. היא יודעת שלקוח רגיל לא מתקשר אליה לפטפט, אבל אתכם תתחום בצורה ברורה יותר מחשש שכל שיחת ערב שבת תיהפך לשיחת עבודה.
דבר נוסף, תהיו כנים עם עצמכם. והיה ובשל טעות שלה יהיה צורך לעשות שינוי יקר, האם תהיו מסוגלים לעמוד מולה ולבקש פיצוי?
כמו כן, האם שני הצדדים יצליחו לחזור ליחסים תקינים לאחר דרישת פיצוי?

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מנסיון בעבודה עם קרובי משפחה (גיס שלי עם דודתו)

עם קרובי משפחה אוכלים קוגל
וגם אותו אוכלים קר;););)

גם אם מתגמשים ו... תמיד יש ויכוחים ואי נעימות:eek:

• הוסף לסימניות
אני עיצבתי גם לשווער ולשויגער (כשהייתי כלה טריה יחסית)
וגם לאחי.
ועכשיו פנה אח נוסף, רק שאני כבר לא כ"כ עושה עיצוב דירות יותר.

הוצאתי היתרים ל- 4 קרובי משפחה, ותמ"א 38 לאחותי ולעוד 2 קרובי משפחה

ושרדנו, והיחסים מצוינים ב"ה:)

צריך לבצע הפרדת רשויות, להבהיר מראש דברים ולדבר על ענין האי- נעימויות מראש.
המחיר שהיא נתנה לכם נראה מצוין.
לא רואה שכלולה תנכית נגרו מטבח.
מומלץ להוסיף תכנית פריסת אריחים ותכנון ארונות גבס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חחח;n5102154:
לא קראתי את כל כל האשכול אבל אני רוצה מאד להמליץ על שיפי פוקסמן. מצוינת מכל הבחינות!!!
אנחנו לקראת סיום בניה ומאד מרוצים! (מהמחיר, מהשירות, מהיחס, מהאנושיות, מהטעם, ועוד..)
יש לה ניק פה בשם דודוס שנראה לי יכול לעזור לכם להתרשם.
אשמח מאד לפרט באישי.
בהצלחה!

שיפי: דודוס
0548447747
​​​​​​​<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפי88;n5101773:
זה מחיר זול...אין ספק אבל זה מאד תלוי מי היא ומה הנסיון שהיא מביאה איתה...
אני לקחתי משהי חילונית,די "נחשבת"
שילמתי 9000 על כל מה שכתבת + היא באה איתי לבחור מטבח,אריחים,ריצוף,כלים סניטריים,העמידה לי את כל הריהוט,תיכנוני עבודות גבס(תכננה לנו דברים דקורטיביים+ספריה+ויטרינה),תוכניות פריסה לכל הבית,ייעוץ בלי הגבלה מהטלפון על כל פריט שנקנה כמעט,רק על המטבח ביזבזנו לפחות 7 שעות(2 מפגשים לפחות...)...
נתנה בלי סוף של רעיונות גם אחרי שהחלטנו התחרטנו על משהו והיא הוציאה עוד תוכנית,עבדה מול הקבלן ואנשי המקצוע שהגיעו,הגיעה מספר פעמים לדירה לראות שהכל מבוצע כראוי,ויש עוד המון דברים שנתנה על הדרך...
אני חושבת שאת מה שאת מקבלת היא תימחרה במחיר דומה אולי מעט יותר גבוה..השאלה היא אם זו שאת מדברת עליה היא בעלת נסיון רב כי זה מה שמשחק במקצוע הזה לדעתי.
הטעיות שעושות חסרות הנסיון הן קרטיות ויכולות לעלות לך כסף רב!!! אז תבררי עליה 10 פעמים...

אפשר את הפרטים שלה??
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנדי;n5104280:
אני עיצבתי גם לשווער ולשויגער (כשהייתי כלה טריה יחסית)
וגם לאחי.
ועכשיו פנה אח נוסף, רק שאני כבר לא כ"כ עושה עיצוב דירות יותר.

הוצאתי היתרים ל- 4 קרובי משפחה, ותמ"א 38 לאחותי ולעוד 2 קרובי משפחה

ושרדנו, והיחסים מצוינים ב"ה:)

צריך לבצע הפרדת רשויות, להבהיר מראש דברים ולדבר על ענין האי- נעימויות מראש.
המחיר שהיא נתנה לכם נראה מצוין.
לא רואה שכלולה תנכית נגרו מטבח.
מומלץ להוסיף תכנית פריסת אריחים ותכנון ארונות גבס.

יש הבדל בין להוציא היתרים ותמאו"ת זה לא אותו דבר כמו להיפגש אחר כך בוים יום מול הפשלות. וחוץ מזה גם השעות מול הלוקח בתמאות והתרים זה לא כמו עיצוב פנים.
לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפי88;n5101773:
זה מחיר זול...אין ספק אבל זה מאד תלוי מי היא ומה הנסיון שהיא מביאה איתה...
אני לקחתי משהי חילונית,די "נחשבת"
שילמתי 9000 על כל מה שכתבת + היא באה איתי לבחור מטבח,אריחים,ריצוף,כלים סניטריים,העמידה לי את כל הריהוט,תיכנוני עבודות גבס(תכננה לנו דברים דקורטיביים+ספריה+ויטרינה),תוכניות פריסה לכל הבית,ייעוץ בלי הגבלה מהטלפון על כל פריט שנקנה כמעט,רק על המטבח ביזבזנו לפחות 7 שעות(2 מפגשים לפחות...)...
נתנה בלי סוף של רעיונות גם אחרי שהחלטנו התחרטנו על משהו והיא הוציאה עוד תוכנית,עבדה מול הקבלן ואנשי המקצוע שהגיעו,הגיעה מספר פעמים לדירה לראות שהכל מבוצע כראוי,ויש עוד המון דברים שנתנה על הדרך...
אני חושבת שאת מה שאת מקבלת היא תימחרה במחיר דומה אולי מעט יותר גבוה..השאלה היא אם זו שאת מדברת עליה היא בעלת נסיון רב כי זה מה שמשחק במקצוע הזה לדעתי.
הטעיות שעושות חסרות הנסיון הן קרטיות ויכולות לעלות לך כסף רב!!! אז תבררי עליה 10 פעמים...

לדעתי, מבחינה מקצועית, בכלל לא רצוי לקחת מישהי לא מהמגזר, כי הראש אחר, הסגנון חשיבה על הפרטים שונה,
ופשוט מדברים בשפה שונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחד ומיוחד;n5104551:
יש הבדל בין להוציא היתרים ותמאו"ת זה לא אותו דבר כמו להיפגש אחר כך בוים יום מול הפשלות. וחוץ מזה גם השעות מול הלוקח בתמאות והתרים זה לא כמו עיצוב פנים.
לא?

כתבתי בפירוש שגם עיצבתי, ועוד לשווער ולשיגער וכן לאח שלי, עיצוב פנים מלא, קומפלט של כל הדירה....
אבל האי- נעימות זהה בהיתר ובעיצוב פנים, גם מה שמבקשים ומתכננים בהיתר נבנה בסוף:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אמא של חני;n5104624:
לדעתי, מבחינה מקצועית, בכלל לא רצוי לקחת מישהי לא מהמגזר, כי הראש אחר, הסגנון חשיבה על הפרטים שונה,
ופשוט מדברים בשפה שונה.

צודקת 100%
במקרה שלי היא משהי שהתחילה את דרכה כאדריכלית במשרד בבני ברק וככה נחשפה לציבור החרדי,היום היא מאד ידועה בבני ברק ועובדת שנים עם המגזר-מכירה את כל הניואנסים..... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנדי;n5105082:
כתבתי בפירוש שגם עיצבתי, ועוד לשווער ולשיגער וכן לאח שלי, עיצוב פנים מלא, קומפלט של כל הדירה....
אבל האי- נעימות זהה בהיתר ובעיצוב פנים, גם מה שמבקשים ומתכננים בהיתר נבנה בסוף:)

חשבתי שה4 בסוף לא כוללים את השווער והשוויגער ;:(
ואגב מה שיש בהיתר זה לא תמיד מה שיש בסוף :cool: (הרבה פעמים יש אח"כ חלוקת חללים כדי לכסות את הבניה. וד"ל ;):rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה