דרוש מידע שיפצתם מטבח ויצא מהמם?

סגנון כזה של כסאות?

קבצים מצורפים

• IMG_6172.JPG
    IMG_6172.JPG
    2.1 MB · צפיות: 1,767
סגנון כזה של כסאות?
זה מהמם,
אני מתכוונת לכסאות עם רגל ניקל נראה לי שאפשר לשחק עם הגובה,
אבל לא הפשוטים שרואים בכל החנויות,
ראיתי בפרסומת של קיטשנס(אם זה לא הדמיה....) שילוב של זהב ברגל אם אני לא טועה...
תודה בכל אופן.

אשמח לדעת בבקשה האם אתם מכירים את האדריכלית "דינה סילברברג".

לתשומת לב כל מעלי המיילים בגלוי:

לחיפוי קיר מאחורה.
ואיפה ניתן להשיג בירושלים?

קבצים מצורפים

• 2020-01-30 (9).png
    2020-01-30 (9).png
    KB 157.7 · צפיות: 1,123
אני לא צריכה מוגן מים!
אני פשוט רוצה לדעת איך לעשות כזה ראש מיטה: מאיזה חומר, ומה סדר גודל של מחיר.

מישהי העלתה כאן בעבר תמונה
של מטבח מהמם
המגירות למטה ב- 3 גוונים- התחתונה כהה- ואז מתבהר ומתבהר יותר
עברתי על האשכול ולא מצאתי את התמונה המבוקשת
מאוד מצא חן בעיני בזמנו
מישהי זוכרת דבר כזה?
למישהי יש מטבח כזה?
אודה לתמונה או לקישור

(ואגב, אני לא מחפשת מטבח שהוא אין, אלא מטבח שימצא חן בעיני ואני אוהב אותו גם אם הוא באופנה, וגם אם יהיה אלט מוד)
ולא אוהבת מטבח בשילוב עץ ממש, וגם לא שחור...

לדעתי ממש פספוס לא לחפות עד למעלה
הרבה יותר פרקטי וגם יותר יפה

חיפוי עד למעלה זה לא רק ענין של יופי
קרמיקה צריכה תחזוקה מצטבר עליה טיפות מים מאדים שהופכים לנזילות על הקרמיקה כך שצריך לנגב ולנקות
כשהחיפוי גבוה אי אפשר להגיע לשם בלי עזרה של כסא אם הקרמיקה בגובה משקוף מגיעם לשם בד"כ בהרמת יד
ואילו הסיד שלמעלה קולט את הרטיבות אליו הוא צבע נושם

חיפוי עד למעלה זה לא רק ענין של יופי
קרמיקה צריכה תחזוקה מצטבר עליה טיפות מים מאדים שהופכים לנזילות על הקרמיקה כך שצריך לנגב ולנקות
כשהחיפוי גבוה אי אפשר להגיע לשם בלי עזרה של כסא אם הקרמיקה בגובה משקוף מגיעם לשם בד"כ בהרמת יד
ואילו הסיד שלמעלה קולט את הרטיבות אליו הוא צבע נושם
לא לוקחים בכל מקרה קרמיקות שרואים עליה כל טיפת מים
אצל הורים שלי יש ככה כבר 13 שנה, והכל מצוין...

נראה לי
מישהי העלתה כאן בעבר תמונה
של מטבח מהמם
המגירות למטה ב- 3 גוונים- התחתונה כהה- ואז מתבהר ומתבהר יותר
עברתי על האשכול ולא מצאתי את התמונה המבוקשת
מאוד מצא חן בעיני בזמנו
מישהי זוכרת דבר כזה?
למישהי יש מטבח כזה?
אודה לתמונה או לקישור

(ואגב, אני לא מחפשת מטבח שהוא אין, אלא מטבח שימצא חן בעיני ואני אוהב אותו גם אם הוא באופנה, וגם אם יהיה אלט מוד)
ולא אוהבת מטבח בשילוב עץ ממש, וגם לא שחור...
גם אני אהבתי את המטבח ההוא, אני חושבת שהתכוונת למטבח שהעלתה פעם מינדי פקשר,
נראה לי שיש באתר שלה תמונות מהמטבח הזה, תנסי בגוגל למצוא אותה,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה