זה מהמם,סגנון כזה של כסאות?
איך בעצם נקרא הציפוי הזה של הארונות?אם זה עוזר עוד מטבחים אז הנה
צפה בקובץ המצורף 482536 צפה בקובץ המצורף 482537 צפה בקובץ המצורף 482538צפה בקובץ המצורף 482535
היכן קנית? באיזה עיר ?1.20*60 מדוקק
www.prog.co.il
יפוי קיר זה חומר שנקרא cdf עמיד במים.
חיפוי קיר כזה מתאים גם לחדר שינה?מה זה התאורה בחלק העליון?
מובנה עי הנגר?צפה בקובץ המצורף 714844
בתור מה? למיטות עצמן? לחיפוי קיר מאחורה?חיפוי קיר כזה מתאים גם לחדר שינה?
כמה אמור לעלות לגודל 3.30/2 מטר?
אז למה את צריכה דוקא מוגן מים?לחיפוי קיר מאחורה.
ואיפה ניתן להשיג בירושלים?
לדעתי ממש פספוס לא לחפות עד למעלה
הרבה יותר פרקטי וגם יותר יפה
לא לוקחים בכל מקרה קרמיקות שרואים עליה כל טיפת מיםחיפוי עד למעלה זה לא רק ענין של יופי
קרמיקה צריכה תחזוקה מצטבר עליה טיפות מים מאדים שהופכים לנזילות על הקרמיקה כך שצריך לנגב ולנקות
כשהחיפוי גבוה אי אפשר להגיע לשם בלי עזרה של כסא אם הקרמיקה בגובה משקוף מגיעם לשם בד"כ בהרמת יד
ואילו הסיד שלמעלה קולט את הרטיבות אליו הוא צבע נושם
גם אני אהבתי את המטבח ההוא, אני חושבת שהתכוונת למטבח שהעלתה פעם מינדי פקשר,מישהי העלתה כאן בעבר תמונה
של מטבח מהמם
המגירות למטה ב- 3 גוונים- התחתונה כהה- ואז מתבהר ומתבהר יותר
עברתי על האשכול ולא מצאתי את התמונה המבוקשת
מאוד מצא חן בעיני בזמנו
מישהי זוכרת דבר כזה?
למישהי יש מטבח כזה?
אודה לתמונה או לקישור
(ואגב, אני לא מחפשת מטבח שהוא אין, אלא מטבח שימצא חן בעיני ואני אוהב אותו גם אם הוא באופנה, וגם אם יהיה אלט מוד)
ולא אוהבת מטבח בשילוב עץ ממש, וגם לא שחור...
נראה לי
גם אני אהבתי את המטבח ההוא, אני חושבת שהתכוונת למטבח שהעלתה פעם מינדי פקשר,
נראה לי שיש באתר שלה תמונות מהמטבח הזה, תנסי בגוגל למצוא אותה,
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים