דרוש מידע שיקום מקצועי ללימודים

• הוסף לסימניות
לא נתקלתי שזה מנע ממני קבלת מלגות.
למעשה הסכום שהם נותנים יכול לכסות את כל העלות,
אני כיסיתי יחד עם מלגת מלגו.

למה שלא יהיה משתלם?

• הוסף לסימניות
לא נתקלתי שזה מנע ממני קבלת מלגות.
למעשה הסכום שהם נותנים יכול לכסות את כל העלות,
אני כיסיתי יחד עם מלגת מלגו.

למה שלא יהיה משתלם?
מבררת עבור אחותי, אמרו לה שמשלמים לה את שכר הלימוד כמעט במלואו אך מלגת מילגו משולמת ישירות לחשבון בנק ולכן לא בטוח שתהיה זכאית...

• הוסף לסימניות
לכן לא תהיה זכאית לשיקום מקצועי?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי למה את מתכוונת...
אני מקבלת גם משיקום מקצועי וגם ממלגת מלגו.
דמי השיקום לא מכסים אבל המלגות שמתקבלות יכולות לכסות יחד עם דמי השיקום ואפשר לקבל גם וגם, מנסיון.

לגבי השאלה על הטבות נוספות -
1. איבחון תעסוקתי רציני
2. דמי נסיעות בתח"צ / אם יש קושי בהתניידות החזר תשלומים על מוניות
3. תשלום על ציוד לימודי בסכום נכבד
4. ועוד

• הוסף לסימניות
לא הבנתי למה את מתכוונת...
אני מקבלת גם משיקום מקצועי וגם ממלגת מלגו.
דמי השיקום לא מכסים אבל המלגות שמתקבלות יכולות לכסות יחד עם דמי השיקום ואפשר לקבל גם וגם, מנסיון.

לגבי השאלה על הטבות נוספות -
1. איבחון תעסוקתי רציני
2. דמי נסיעות בתח"צ / אם יש קושי בהתניידות החזר תשלומים על מוניות
3. תשלום על ציוד לימודי בסכום נכבד
4. ועוד
לזה התכוונתי תודה רבה !!
ציוד לימודי הכוונה לספרי לימוד ומכשירי כתיבה?

• הוסף לסימניות
יש גם אפשרות לקבל משכורת חודשית [בערך 4,500] מלבד התשלום על הלימודים נסיעות וכו'

• הוסף לסימניות
יש להם תקרה עד כמה ,
אבל כמה אלפים טובים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה