- הוסף לסימניות
אפשר לשלוח שאלות בפרטי למייל שלכם?בשמחה!
אפשר לשלוח שאלות בפרטי למייל שלכם?בשמחה!
מה הכוונה 16 שעות אקדמיות והם צריך ללמוד אותם יומים בשבוע?אני כרגע בשיקום מקצועי.
מקבלת מימון מלא + חמש אלף למחשב+דמי נסיעות+300 שח לשנה על ספרי לימוד וכו.
וגם...
אם השעות השבועיות שלה לימודים הן מעל 16 שעות אקדמאיות -אני מקבלת 7000+לחודש - דמי מחיה.
שווה זה לא מילה!
מרוויחה יותר ממה שהרווחתי לפני הלימודים!!!!!!
איזה למשל?300 שח לשנה על ספרי לימוד וכו.
נראה לי זה 12 שעות בכל שבוע בפועל, אחוז מסוים צריך להיות פרונטלי והאחוז הנותר יכול להיות גם מרחוק,מה הכוונה 16 שעות אקדמיות והם צריך ללמוד אותם יומים בשבוע?
זה יעבור, מקסימום מבקשים ממקום הלימודים שייטחו קצת ויבנו לך מערכת עם קצת יותר שעות, מקומות הלימודים יודעים בדיוק האם מספיק או לא ויודעים להוסיף כמה שצריך.האם מספיק 12 שעות אקדמאיות ועוד 4 שעות מעטפת או שצריך 16 שעות לימוד יומים בשבוע?
מה הם נותנים במידה ולומדים 12 (או 16) שעות?נראה לי זה 12 שעות בכל שבוע בפועל, אחוז מסוים צריך להיות פרונטלי והאחוז הנותר יכול להיות גם מרחוק,
שימי לב מספר השעות מתקרבות למספר הרצוי - מקום הלימודים יכול גם לטייח קצת.
לא הבנתי את המילה יומים.האם הם מצריכים יומים לימודים?
7000+ שח לחודש!מה הם נותנים במידה ולומדים 12 (או 16) שעות?
כמה שידוע לי הם מאשרים גם לימודים ממקום מוכר.האם הם מאשרים רק לימודים אקדמיים או גם לימודי תעודה ממקום מוכר
גם הכשרה במקום מוכר עם תעודה מגורם רשמי למשל מה"ט וכוהאם הם מאשרים רק לימודים אקדמיים או גם לימודי תעודה ממקום מוכר
יומים בשבוע או אפילו יום אחד בשבועהאם הם מאשרים רק לימודים אקדמיים או גם לימודי תעודה ממקום מוכר
בנוסף על קיצבה?7000+ שח לחודש!
מכשירי כתיבה,איזה למשל?
אני לא הצלחתי להבין למה הם מתכוונים.
לא יודעת,בנוסף על קיצבה?
המחשב אחד,האם מקבלים מימון על המחשב לשנה אחת או ל3 שנים האם מאשרים רק מחשב נייד או אפשר לבקש נייח האם הם מאשרים מדפסת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים