אם אני ישלח לתיקון, תוך כמה זמן אני אקבל חזרה?
איך יוצרים איתם קשר?אנחנו מעל חודשיים עדיין ממתינים......
יש לך קישור לרישום לאחריות שלהם?8959*
יש להם גם מייל, שאין בו תגובה
בטלפון הם ישלחו לךיש לך קישור לרישום לאחריות שלהם?
אז זה כן המכשיר שלנו, המספר הסיריאלי זהה, אבל מישהו שם הוריד את כל הדבק נייר עם השם ששמתי על כל חלק, ולדעתי באמת הביא לנו חלקים אחרים, המיכל מים נקיים חזר עם שבר קטן שלדעתי לא היה, והמיכל מים מלוכלים חזר מלא והכל נשפך בהובלה, כרגע הלחצן הדלקה וכיבוי ובורר מצבים וניקוי לא עובד, גם אחרי יום שהשארתי לייבוש מפורק, סיפור מתסכל ממש, נראה איך יגיבו מחר...אנחנו שלחנו לפני שבועיים וחצי (יום רביעי), היום התקשרו שזה מוכן, נסענו לקחת, (כבר אין משלוחים בתקופה האחרונה, צריך לנסוע להביא את זה למוקד איסוף ולנסוע שוב לקחת כשזה חוזר), הגיע חבילה ארוזה בנילון בועות, בבית פתחנו עכשיו, המכשיר בפנים רטוב לגמרי מכל הכיוונים, מיכל המים הנקיים עם שבר, והכי גרוע, המכשיר לא שלנו. כתבתי דבק נייר עם פרטים על כל חלק וחלק של המכשיר, על הגוף, המנוע, ו2 מיכלי המים, והגיע מכשיר אחר. מחר ניצור איתם קשר נראה איך יהיה המשך הסיפור... נקוה לטוב.
סיום הסיפור לעת עתה:אז זה כן המכשיר שלנו, המספר הסיריאלי זהה, אבל מישהו שם הוריד את כל הדבק נייר עם השם ששמתי על כל חלק, ולדעתי באמת הביא לנו חלקים אחרים, המיכל מים נקיים חזר עם שבר קטן שלדעתי לא היה, והמיכל מים מלוכלים חזר מלא והכל נשפך בהובלה, כרגע הלחצן הדלקה וכיבוי ובורר מצבים וניקוי לא עובד, גם אחרי יום שהשארתי לייבוש מפורק, סיפור מתסכל ממש, נראה איך יגיבו מחר...
אפשר קישור למוצר בטימו?סיום הסיפור לעת עתה:
קודם כל הפקידה בשירות לקוחות היתה מאוד אמפטית, דבר שני אחרי כמה ימי ייבוש נראה שהמכשיר חזר לתפקד, דבר שלישי אין לי איך להוכיח שהמיכל היה שלם ולקנות חדש עולה 32 ש"ח בטמו ולנסוע למוקד ולחכות כמה ימים/שבועות שיביאו לי מיכל חדש לא שוה את זה. למעשה אני מסכם שהביקורת שלי היא רק על כך ששלחו את המכשיר עם מיכל מים מלוכלכים מלא, וזה עשה המון בלגן..
H12 דואלתודה רבה
יש לך ל H14?
למעשה הרטיבות התקילה את הלחצנים העליונים של המכשיר, שלא חזרו לעבוד גם אחרי מעל שבוע של ייבוש, לאחר פניה חוזרת לשירות הלקוחות הם שלחו לנו שליח עד הבית שלקח לתיקון חוזר, אתמול המכשיר חזר (גם עם שליח) והכל תקין ב"ה. התרשמנו לטובה מהסיבוב הזה וחשוב לי לציין זאת!סיום הסיפור לעת עתה:
קודם כל הפקידה בשירות לקוחות היתה מאוד אמפטית, דבר שני אחרי כמה ימי ייבוש נראה שהמכשיר חזר לתפקד, דבר שלישי אין לי איך להוכיח שהמיכל היה שלם ולקנות חדש עולה 32 ש"ח בטמו ולנסוע למוקד ולחכות כמה ימים/שבועות שיביאו לי מיכל חדש לא שוה את זה. למעשה אני מסכם שהביקורת שלי היא רק על כך ששלחו את המכשיר עם מיכל מים מלוכלכים מלא, וזה עשה המון בלגן..
איך שלחתם לתיקון? עם מי יוצרים קשר?הדרימי שלנו חזר מתיקון אחרי שבועיים (מראש אמרו 4 ימי עסקים למשלוח+ 14 ימי עבודה לתיקון)
הבעיה הייתה שכל הזמן התריע על מיכל מים מלא גם כשהכל היה יבש.
תכל'ס, תוקן ועובד עכשיו מצוין (פחדתי שישאלו אם אני משתמשת בחומר מקורי, ובפועל לא שאלו)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים