דרוש מידע שירות לקוחות קידישיק

• הוסף לסימניות
יפה שענו לכם,
לי לא הגיעה שמלה,
ולא ענו לי
גם לא במייל
חיפשתי אותם כחודשיים
במוצאי שבת האחרון הגשתי תביעה להגנת הצרכן
ביום ראשון על הבוקר קיבלתי את הכסף חזרה
ויש לי בבית שמלה חדשה מהסט הזה כי אותה קניתי בחנות מזמן ורציתי מהאתר להשלים סט,
וכל הזמן חיכיתי לשמלה מהאתר
עכשיו הם לא מוכנים לקחת את השמלה הזו חזרה כי עבר יותר מחודש
ממש חבל שזה השירות שלהם
טוב שיצאתי רק בנזק של 200 שח ולא יותר

• הוסף לסימניות
שירות זה באמת לא הדבר הטוב אצלם וחבל
יש להם בגדים באמת יפים וחבל שלא כיף לקנות אצלם
זו תודעת שירות באופן כללי שחחסרה להם לא רק דרך האתר
ספציפית אני הזמנתי מהם כמה פעמים וגם אחורנה ממש וההזמנה הגיעה די מהרלא למחרת כמו פעם אבל כן פחות משבוע שזה ממש יפה בזמן מבצעים
מה שכן שימו לב שהשתנו להם החוקים באתר שלא ניתן להחזיר או להחליף בחנויות אלא במשלוח שלהם בלבד כמובן בעלות נוספת

• הוסף לסימניות
שלחתי להם חבילה להחזרה, ועל אחד הפריטים לא קיבלתי החזר
הם טוענים שזה לא הגיע :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה