בקשה שיר כשאבא שלי לומד

• הוסף לסימניות
יש שיר ילדים "כשאבא שלי לומד תורה הבית מתמלא אורה"
יש למישו?

• הוסף לסימניות
מנסה אולי בשעות האלה יש יותר עירניים........

• הוסף לסימניות
רגילה היתה הגננת החשובה, מרת חנה שטיינמן ע"ה בתו של רשכבה"ג מרן שר התורה זצ"ל, ללמד את זה לילדות בגן. [שמעתי שהשיר נתחבר ע"י הרבנית מ. טוקר תחי', על אביה מרן הגר''מ חברוני זצוק''ל] "כשאבא שלי לומד, עליו העולם עומד, כשאבא שלי לומד תורה, הבית מתמלא אורה". "לכן חשוב מאד, לא להפריע לו ללמוד, כי אין מתנה יותר גדולה, מאבא שלומד תורה".

• הוסף לסימניות
רגילה היתה הגננת החשובה, מרת חנה שטיינמן ע"ה בתו של רשכבה"ג מרן שר התורה זצ"ל, ללמד את זה לילדות בגן. [שמעתי שהשיר נתחבר ע"י הרבנית מ. טוקר תחי', על אביה מרן הגר''מ חברוני זצוק''ל] "כשאבא שלי לומד, עליו העולם עומד, כשאבא שלי לומד תורה, הבית מתמלא אורה". "לכן חשוב מאד, לא להפריע לו ללמוד, כי אין מתנה יותר גדולה, מאבא שלומד תורה".
וואו נוסטלגיה למדנו את זה לפני שנים בכיתה ב שיעור זימרה.

• הוסף לסימניות
יש למישהו את השיר הזה?

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שמישהו שר אותו באולפן פעם
זה שיר שהגננות שרו בפה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה