- הוסף לסימניות
לא בדיסק בקלטת ישנה מהילדות שלינכתב ע"י רותי בן שימ;1119128:אין את זה בדיסק של 2 קולות בתוך ליבי.
יש אותו לאחותי ובדוק שאין.
לא יודעת של מי לא כתוב עליה,
לא בדיסק בקלטת ישנה מהילדות שלינכתב ע"י רותי בן שימ;1119128:אין את זה בדיסק של 2 קולות בתוך ליבי.
נכתב ע"י goldblatt;1119158:לא בדיסק בקלטת ישנה מהילדות שלי
לא יודעת של מי לא כתוב עליה,
נכתב ע"י רותי בן שימ;1119128:אין את זה בדיסק של 2 קולות בתוך ליבי.
נכתב ע"י חביבה;1119189:לדעתי של לאה פריד ושרה קיסנר.
זה מתנגן לי בראש עם הקול מהקלטת. ואני לא מכירה קלטות של ציפי עמית.
נזכרתי במנגינה הזו יש שיר של לאה פריד על היונה:
...
שלום לך יונה
את כל כך נחמדה
שבי כאן בשקט
שבי עוד דקה
רק אגמור המרק
ואגדל עוד מעט
אז אבנה לך כאן שובך גדול על בגג
מכירות?
נראה לי שגם ציפי מילוא למדה את זה בגן...נכתב ע"י ליבי;1119482:אולי זה של ציפי מילוא
נכתב ע"י אבש;1119846:זה מהקלטת 2 קולות בתוך ליבי..
הלכתי לעשות חיפוש אצלי, מצטערת כרגע לא מצאתי, כנראה נעלם בדרך זו או אחרת..
המנגינה, לא המילים המודבקות..נכתב ע"י שוצי;1119255:בודאי, כמה אהבתי אותו
במקור זה שיר ישראלי ישן אם אני לא טועה
נכתב ע"י chavi9;1119891:נראה לי שזה לא...
כי את הקלטת הנ"ל אני מכירה ואת השיר, לא
נכתב ע"י רותי בן שימ;1119962:בקלטת של הכל בגלל כדור אחד יש אולי רק את המנגינה וגם לא בטוח.
יש לי אותה. ואני מריצה אותה עכשיו.
כי אני עדיין מתעקשת שזה שיר שעובר בגנים ולא היה בשום קלטת עד עכשיו.
נכתב ע"י אבש;1119966:זה בטוח היה בקלטת. יש לי את זה בראש ביחד עם הקולות ששרים אותם, המנגינה והכל.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים